Direktlänk till inlägg 28 juli 2008

En vanlig valps anteckningar en bra dag

Av Valle Vagabond - 28 juli 2008 21:50

Idag är jag 11 veckor gammal och när M. vägde mig,

visade det sig att jag redan väger 12 kilo!


Jag har lärt mig mycket också. M. var jätteglad

för att jag gick så bra i koppel idag. På vänster sida

om henne mest hela tiden. Och jag drog nästan ingenting.

Och stannade inte heller för att äta stenar och kottar och

pinnar hela tiden.


Men när jag såg en massa kor måste jag stanna och titta.

Och det gjorde M. med. Hon satt bredvid mig och berättade

vad det var jag tittade på. När det kom en traktor med ett

långt släp, stannade vi också. Då höll hon armen om mig och

det kändes faktiskt tryggt. Man vet ju inte precis vad alla

bullrande ekipage är för någonting .... 


Som sagt, M. är nöjd med mig. Hon tycker att jag sköter mig bra.

Och så är jag gosig också :-)


En bra dag har det i alla fall varit. Jag är nöjd med M. och H. också.

Båda två har lekt och kelat med mig, gått promenader, givit mig mat,

pysslat om mig och låtit mig vila.


Men ett stort busryck fick jag för några timmar

sedan och då gillade inte M. att jag nafsade och bet henne

i armar och ben. Hon är så känslig ...


Jag har slickat henne och tröstat henne sedan. Hoppas att

hon går ut med mig snart så att jag får kissa innan natten.


God natt alla byrackor, rashundar och människor! 


 
ANNONS
 
Mina-Jakthundar

Mina-Jakthundar

30 juli 2008 23:51

Du har det härligt med din matte och Husse. Roligt att du är så lättlärd.

http://mina-Jakthundar

 
Ingen bild

Valle Vagabond

31 juli 2008 11:30

Kul att du gläds med mig!!!
*viftar på svansen*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Valle Vagabond - 18 juli 2010 20:45

Ooops. Glömmer av mina obligations ... Har visst inte rapporterat något på bloggen sedan midsommar ... Sorry kompisar!   Här i Valleland är det mycket utomhustillvaro i juli. Jag sitter inte inne med tassarna på tangentbordet särskilt ofta, men l...

Av Valle Vagabond - 29 juni 2010 22:24

Nu var det längesedan jag var härinne på min egen blogg och nosade. Har haft fullt upp med annat. Gäster nämligen! M:s barnbarn från Småland.        De gillar hundar. Och de gillar mig! Jag har fått klappar och midsommarkrans runt halsen och ...

Av Valle Vagabond - 17 juni 2010 22:24

Det händer mycket nu i Valleland. Hit kommer en snickare var och varannan dag och bygger altan och lite annat i trädgården. Jag ligger på min bro och bevakar att det går rätt till och att han jobbar bra! Snyggt ska det ju bli. Och det blir det ocks...

Av Valle Vagabond - 10 juni 2010 16:45


Jag har en favoritplats numera. På bron. Här älskar jag att vara. Här kan jag sova, vila och spana in alla som går förbi Vallehuset. Min M. brukar ha dörren öppen så att hon hör mig inifrån. Som idag, när hon ligger sjuk. Då hör hon hur det ra...

Av Valle Vagabond - 8 juni 2010 16:30

Vanligtvis går vi LÅNGA promenader, M. och jag. Antingen i skogen eller på byavägarna. Nu är det bra om  hon har med sig vattenflaska med skål till mig också, för det är rätt så varmt ...        Och man kan bli törstig efter att ha passerat kor...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<<
Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Valle Vagabond med Blogkeen
Följ Valle Vagabond med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se