Direktlänk till inlägg 30 juli 2008

Nu ligger han här och snarkar ...

Av Valle Vagabond - 30 juli 2008 21:10

M:

Nu ligger han här och snarkar ...

... den lille "grisen".

 

Valle har haft en tvåbent lekkamrat här idag. En tonårsgrabb som kört med "Sitt"-kommando och "Nej" och "Bra" och brottning och kel

och spring ...

 

Lite trissad blev han nog, men mest av allt jätteglad. Han får så mycket kärlek av alla den lille, att jag måste gripa in ibland och låta honom komma till ro och få sova sin skönhetssömn. 

 

Och så har han smitit långt utanför tomten idag. Men eftersom han var så duktig och kom tillbaka, gav H. honom godis när han kom hem. (H. passade på att ropa "Kom då Valle", när Valle var på hemväg och det gjorde han ju: Kom hem alltså. Så då klart att han skulle belönas.)  
ANNONS
 
Mina-Jakthundar

Mina-Jakthundar

30 juli 2008 23:44

Klok husse. Kalla alltid in då hunden ändå kommer. Man får så mkt gatis då. Jag måste börja träna inkalning med vår Bigga.

http://mina-Jakthundar

 
Ingen bild

Valles matte

31 juli 2008 11:37

Ja vi börjar lära oss hur vi ska göra :-)
Lycka till med Bigga också!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Valle Vagabond - 18 juli 2010 20:45

Ooops. Glömmer av mina obligations ... Har visst inte rapporterat något på bloggen sedan midsommar ... Sorry kompisar!   Här i Valleland är det mycket utomhustillvaro i juli. Jag sitter inte inne med tassarna på tangentbordet särskilt ofta, men l...

Av Valle Vagabond - 29 juni 2010 22:24

Nu var det längesedan jag var härinne på min egen blogg och nosade. Har haft fullt upp med annat. Gäster nämligen! M:s barnbarn från Småland.        De gillar hundar. Och de gillar mig! Jag har fått klappar och midsommarkrans runt halsen och ...

Av Valle Vagabond - 17 juni 2010 22:24

Det händer mycket nu i Valleland. Hit kommer en snickare var och varannan dag och bygger altan och lite annat i trädgården. Jag ligger på min bro och bevakar att det går rätt till och att han jobbar bra! Snyggt ska det ju bli. Och det blir det ocks...

Av Valle Vagabond - 10 juni 2010 16:45


Jag har en favoritplats numera. På bron. Här älskar jag att vara. Här kan jag sova, vila och spana in alla som går förbi Vallehuset. Min M. brukar ha dörren öppen så att hon hör mig inifrån. Som idag, när hon ligger sjuk. Då hör hon hur det ra...

Av Valle Vagabond - 8 juni 2010 16:30

Vanligtvis går vi LÅNGA promenader, M. och jag. Antingen i skogen eller på byavägarna. Nu är det bra om  hon har med sig vattenflaska med skål till mig också, för det är rätt så varmt ...        Och man kan bli törstig efter att ha passerat kor...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<<
Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Valle Vagabond med Blogkeen
Följ Valle Vagabond med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se