Direktlänk till inlägg 30 augusti 2008

Tillväxt

Av Valle Vagabond - 30 augusti 2008 16:17

M:

Det är roligt att se hur Valle växer.

Det sker språngvis - ena stunden i framkroppen,

andra stunden bak.

Inte alltid med balans i formen ...

 

Just nu har svansen blivit väldigt lång, med en krusidull på.

 

 

 
ANNONS
 
Filifjonkan

Filifjonkan

30 augusti 2008 16:48

Godagens på dig Valle Vagabond. Åh så du är en hund vännen.Känner du Molle hund då kanske?Svansen var ju jättefin med den lilla knorren på, Undras vad du är för sort sen då...fast snygg ser du ut skall l äsa in mig lite och se,,

http://filifjonkan-se

 
Borzita

Borzita

30 augusti 2008 21:15

Ja, visst är det kul att se hur de växer. Hero hade för stora tassar ett tag, de ser härliga ut.

Ha en trevlig helg du också.

http://Borzita-57

 
Ingen bild

Valle Vagabond

31 augusti 2008 18:44

Hej Filifjonkan och Borzita!
Jo, jag är ju en blandis .... men vad glad jag blir att ni tycker att jag är snygg ... Hero är en RIKTIG snygging. En sån stor och fin kille vill jag också bli. Och Filifjonkan: jag vet ju att du har snygga kissar! Såna roliga lekkamrater gillar jag ju att jaga ... (Jag känner inte Molle, menmin matte känner dig litegrann sedan förr. Då hon var en fundersam fru.)
Nu ska jag traska in till Molle och titta ... Jag känner honom inte ännu, men snart kanske.

 
Filifjonkan

Filifjonkan

1 september 2008 13:44

Men hej Valle tack för ditt svar, Va bra så bra att du hälsade på hos mig do Filifjonkan saknade en liten "Valle" sen förr,,,(ser pillemarisk ut) Men nu vet jag ju! kramis på Valle och din matte. Och du Valle du får inte jaga upp Titti och Pysen i träden är du snäll,,,

http://filifjonkan-se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Valle Vagabond - 18 juli 2010 20:45

Ooops. Glömmer av mina obligations ... Har visst inte rapporterat något på bloggen sedan midsommar ... Sorry kompisar!   Här i Valleland är det mycket utomhustillvaro i juli. Jag sitter inte inne med tassarna på tangentbordet särskilt ofta, men l...

Av Valle Vagabond - 29 juni 2010 22:24

Nu var det längesedan jag var härinne på min egen blogg och nosade. Har haft fullt upp med annat. Gäster nämligen! M:s barnbarn från Småland.        De gillar hundar. Och de gillar mig! Jag har fått klappar och midsommarkrans runt halsen och ...

Av Valle Vagabond - 17 juni 2010 22:24

Det händer mycket nu i Valleland. Hit kommer en snickare var och varannan dag och bygger altan och lite annat i trädgården. Jag ligger på min bro och bevakar att det går rätt till och att han jobbar bra! Snyggt ska det ju bli. Och det blir det ocks...

Av Valle Vagabond - 10 juni 2010 16:45


Jag har en favoritplats numera. På bron. Här älskar jag att vara. Här kan jag sova, vila och spana in alla som går förbi Vallehuset. Min M. brukar ha dörren öppen så att hon hör mig inifrån. Som idag, när hon ligger sjuk. Då hör hon hur det ra...

Av Valle Vagabond - 8 juni 2010 16:30

Vanligtvis går vi LÅNGA promenader, M. och jag. Antingen i skogen eller på byavägarna. Nu är det bra om  hon har med sig vattenflaska med skål till mig också, för det är rätt så varmt ...        Och man kan bli törstig efter att ha passerat kor...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Valle Vagabond med Blogkeen
Följ Valle Vagabond med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se