Direktlänk till inlägg 28 februari 2009

Smakat på en speciell hög

Av Valle Vagabond - 28 februari 2009 13:28

Min M. och jag gav oss iväg i lätt snöfall.

Men sedan sprack det upp och så sken solen och snön gnistrade.

Jag skuttade glad framåt i skoterspåret.

M. hade visst någon synpunkt om att jag inte skulle stanna vid den här enorma högen .... Vi har inte riktigt samma åsikter kring vad som är ätbart. Hon ville inte vänta på att jag tog för mig och gick därför iväg, före mig. 

Jag tyckte däremot att det var en utmärkt hög att smaska på och hade inte tid att komma när hon ropade.


Jag kanske inte behöver påpeka att hon inte var särskilt glad åt vad jag luktade när jag dök upp vid hennes sida till sist.

Sedan hände det inte så mycket mer, förutom att himlen försvann och det började snöa för fullt inne i skogen. Men jag pinnade på.


Och när vi gick hem sista långa bilvägen (då fick jag gå i koppel) piskade snön oss i ansiktet. Jag passade på att rulla mig lite på mitt speciella ställe också, men M. var fortfarande inte nöjd med hur jag luktade när vi kom hem.


Så jag blev tvättad med tvättlapp både i och utanför munnen. 

Hon har såna konstiga idéer min M.


Nu ska jag sova en stund.

 
 
Ingen bild

Borzita

28 februari 2009 14:35

Nähmen Vallepojken!! Man ska inte äta sån´t där. Min matte säger att jag inte ska röra och jag vet vad det betyder. Om jag inte rör, så får jag godis istället. Fast när jag var liten smakade jag faktiskt på det jag också, mitt eget. Men jag slutade när jag blev förståndig. Finns ju så mycket annaat gott, du, Valle.

Hälsningar från Hero

 
Ingen bild

Valle busunghunden Vagabond

28 februari 2009 16:36

Bra tips, Hero, säger min M. Nu ska hon försöka träna INTE RÖRA som ett kommando. (Hohoho säger jag. Hon kommer att få jobba lite innan jag överger mitt bus ....)

 
Tuna

Tuna

28 februari 2009 16:37

Jag brukar inte äta sånt, men idag hittade jag renspilllning på vägen och den måste jag smaka på. Fick inte men gjorde det ändå.

http://tuna.bloggagratis.se

 
Myrra

Myrra

28 februari 2009 17:45

Vad var det egentligen i den där högen? Koblaja eller? Ibland kan bara inte låta bli och är matte en bit efter så hinner man ju smaska i sig en del innan hon kommer ikapp;)

http://hundenmyrra.blogspot.com

 
Sigge

Sigge

28 februari 2009 18:28

Nja Valle jag tror inte heller att det är gott!
Här var det också nån som stal solen men tack o lov så snöar det inte (ännu)

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
Gazton

Gazton

28 februari 2009 21:18

Förstår att du måste äta skit eftersom dom har minskat ner maten, vem äter inte andra saker då?? Det gör till och med jag.

http://gaztons.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Valle Vagabond - 18 juli 2010 20:45

Ooops. Glömmer av mina obligations ... Har visst inte rapporterat något på bloggen sedan midsommar ... Sorry kompisar!   Här i Valleland är det mycket utomhustillvaro i juli. Jag sitter inte inne med tassarna på tangentbordet särskilt ofta, men l...

Av Valle Vagabond - 29 juni 2010 22:24

Nu var det längesedan jag var härinne på min egen blogg och nosade. Har haft fullt upp med annat. Gäster nämligen! M:s barnbarn från Småland.        De gillar hundar. Och de gillar mig! Jag har fått klappar och midsommarkrans runt halsen och ...

Av Valle Vagabond - 17 juni 2010 22:24

Det händer mycket nu i Valleland. Hit kommer en snickare var och varannan dag och bygger altan och lite annat i trädgården. Jag ligger på min bro och bevakar att det går rätt till och att han jobbar bra! Snyggt ska det ju bli. Och det blir det ocks...

Av Valle Vagabond - 10 juni 2010 16:45


Jag har en favoritplats numera. På bron. Här älskar jag att vara. Här kan jag sova, vila och spana in alla som går förbi Vallehuset. Min M. brukar ha dörren öppen så att hon hör mig inifrån. Som idag, när hon ligger sjuk. Då hör hon hur det ra...

Av Valle Vagabond - 8 juni 2010 16:30

Vanligtvis går vi LÅNGA promenader, M. och jag. Antingen i skogen eller på byavägarna. Nu är det bra om  hon har med sig vattenflaska med skål till mig också, för det är rätt så varmt ...        Och man kan bli törstig efter att ha passerat kor...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards