Direktlänk till inlägg 3 juli 2009

Tunga kyssar

Av Valle Vagabond - 3 juli 2009 12:55

Kanske en del av er tror att jag är jätteduktig, bara för att M. skriver om de bra grejerna jag gör? Ja, det är jag ju så klart, men det finns tydligen ändå saker att slipa på, som M. säger.


Till exempel hörde jag att hon ska försöka lära mig att inte hoppa upp och pussa folk som kommer till oss på besök. Det var visst nåt om att jag är så tung och har så stora tassar ....Att jag skulle kunna välta ner dem. (Förstår inte vad de har att klaga på?!? Pussar vill väl alla ha?)


Ja, ja. Hon kan ju försöka lära mig, M.

Vi får väl se om hon lyckas. (Kanske ändå. Hon har ju lärt mig att inte hoppa upp på henne i alla fall. Jag vet att hon vill att vi ska hälsa mjukt och fint.)

 
 
Tuna

Tuna

3 juli 2009 18:11

Dina tunga kyssar kan nog vara hur goa som helst...
Faktiskt, jag pussas inte. Jag pratar mest och nosar möjligen en bit ifrån för att känna efter vad man nyss har ätit eller hur man luktar i största allmänhet.

http://tuna.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Borzita

3 juli 2009 20:37

Hej, Valle!
Det där kan vi också alla fyra här. Att inte hoppa upp på dem som kommer hit. Men det är inte oss matte har lärt, utan dem.
Jag hörde när hon sa att de skulle "ignorera" oss när de kommer in här.
Inte för att jag vet vad det ordet betyder. Men alla som kommer in, tittar bara på matte och de voffar åt varandra på människospråk.
Min uppgift är att säga åt matte att någon kommer men det är hennes jobb att besluta om de ska komma in, elller inte.
Jag har inte fått bestämma det någon gång.
När jag var liten valp, så var det några som ville kela med mej, när jag var sådär vild i huvudet och ville upp och pussas, men då sa matte till dem att även fast jag är liten och gullig, så blir jag stor snart och då är det inte lika kuligt, så de skulle bara vara lugna och inte klappa mej innan jag var lugn.
Till sist blir man ju det, man kan ju inte studsa hela tiden och när jag satte mej, klappade de mej istället. Så lärde jag mej att jag inte kan be om uppmärksamhet, jag får den när jag är lugn.
Ricky har varit helt tossig vid dörren och matte har tjatat och tjatat på dom som kommit hit, men till slut förstod de och nu är han också lugn när någon kommer.
Nappe får inte heller göra så. Och han har förstått det. Han bryr sig inte alls om att någon kommer.
Cindy hjälper mej att säga till matte, vi voffar i mun på varandra, men när vi ser att matte tar över, så är det bra sen.

Varma hälsningar
Hero och gänget

 
Myrra

Myrra

4 juli 2009 21:11

Svårt det där, Valle! Jag klarar av att hälsa snällt när jag är hemma. Då hämtar jag bara något att bära i munnen och svassar runt med. Känns tryggt så. Däremot blir jag så hysteriskt glad när matte och husse kommer för att hämta mig hos dagmatte att jag hoppar jämfota på bakbenen!! Fast då vägrar dom hälsa på mig innan jag lugnat mig.

http://hundenmyrra.blogspot.com

 
Ingen bild

pillan

4 juli 2009 22:06

min matte har lärt mig nått annat oxå .
Om nån står och äter nått tex glass så säger min matte
"hopp upp och ta den "
Och då hoppar jag upp och snor glassen ,,,bra va

 
Ingen bild

malte o snoken

5 juli 2009 14:58

vi gillar stora blöta pussar, bring it on...
men matte säger att 40 kg hund på sig kan va lite tungt...

 
Filifjonkan

Filifjonkan

6 juli 2009 15:17

Hej Vallepojken,,, ja det är klart att man vill ha pussar av dig men som Matte säger kanske inte stora tassar i bröstet då tippar man bakåt du vet du har 4 ben o vi har bara 2 st ynka. Jag skulle vilja ha som du 4 st eller som Pysen och Titti med 4 st. Men du är en duktig Valle tycker jag

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Tuna

Tuna

9 juli 2009 12:24

Valle, vara är du? Har du hoppat i kull matte och ligger och pussas på henne hela tiden?

http://tuna.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

10 juli 2009 16:31

Hej bara inne och letar efter Valle och hans matte . Tror nu att ni är på semester så klart ha det gott och skrik till när ni kommit hem så jag vet tack!

http://htthp://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Sigge

Sigge

11 juli 2009 19:59

Men Valle var är du?????????????

http://svamphunden.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Valle Vagabond - 18 juli 2010 20:45

Ooops. Glömmer av mina obligations ... Har visst inte rapporterat något på bloggen sedan midsommar ... Sorry kompisar!   Här i Valleland är det mycket utomhustillvaro i juli. Jag sitter inte inne med tassarna på tangentbordet särskilt ofta, men l...

Av Valle Vagabond - 29 juni 2010 22:24

Nu var det längesedan jag var härinne på min egen blogg och nosade. Har haft fullt upp med annat. Gäster nämligen! M:s barnbarn från Småland.        De gillar hundar. Och de gillar mig! Jag har fått klappar och midsommarkrans runt halsen och ...

Av Valle Vagabond - 17 juni 2010 22:24

Det händer mycket nu i Valleland. Hit kommer en snickare var och varannan dag och bygger altan och lite annat i trädgården. Jag ligger på min bro och bevakar att det går rätt till och att han jobbar bra! Snyggt ska det ju bli. Och det blir det ocks...

Av Valle Vagabond - 10 juni 2010 16:45


Jag har en favoritplats numera. På bron. Här älskar jag att vara. Här kan jag sova, vila och spana in alla som går förbi Vallehuset. Min M. brukar ha dörren öppen så att hon hör mig inifrån. Som idag, när hon ligger sjuk. Då hör hon hur det ra...

Av Valle Vagabond - 8 juni 2010 16:30

Vanligtvis går vi LÅNGA promenader, M. och jag. Antingen i skogen eller på byavägarna. Nu är det bra om  hon har med sig vattenflaska med skål till mig också, för det är rätt så varmt ...        Och man kan bli törstig efter att ha passerat kor...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards