Alla inlägg under september 2009

Av Valle Vagabond - 10 september 2009 20:17

Idag var jag ensam hemma på förmiddagen och när M. kom hem blev jag glad förstås. Men vet ni, när vi skulle gå ut på promenad så sa M. att vi skulle gå till min kompis J. GISSA om jag blev glad!


Och så fick jag sitta och vänta utanför J:s hus, medan M. gick in och hämtade honom. Sedan kunde vi leka med varandra en stund. M. hade med sig köttbullar i fickan så vi var ganska noga med att komma och sitta bredvid henne när hon ropade. Och då satte hon på oss varsitt koppel och sedan ville hon att vi skulle gå på varsin sida om M. Det var vi inte vana vid! Men efter en stund fattade vi hur det skulle gå till och så gick vi på långpromenad alla tre. Och M. släppte oss lösa så att vi kunde springa också. Sedan var vi inne i skogen och det var jättekul. Och badade i diket och busade ...

  

Så här trött var J. när vi kom hem till Valleträdgården!

Min bäste kompis!!!

Hoppas att jag får träffa honom imorgon igen!

Av Valle Vagabond - 9 september 2009 20:13

M. sa till mig att hon fått veta av sin kompis att det finns bloggare därute som väntar på att jag ska göra nya inlägg. Hörde du det Myrra? Din husse var visst sugen på att läsa mer om mina äventyr. Okej, säger jag. Klart jag ska berätta:

M. hade ledigt idag. Hon och jag har gått långpromenader och hälsat på människor utmed vägen, gått förbi kossor och hästar (utan att jag hoppade och gnydde), katter (fast jag ville ju helst inte gå förbi ...) och skällande hundar. Jag börjar ju bli riktigt modig alltså! Och lyssnar på M. ganska noga faktiskt. Jag kan gå utan koppel och springer till henne när hon ropar ...

  

Har hittat köttbullar också.

  

Och sprungit på åkern.

  

Och så klart lekt med min fotboll i Valle-trädgården.

En BRA dag helt enkelt!



Av Valle Vagabond - 7 september 2009 16:52

M. har verkligen varit slarvig!

Ingen som helst hjälp har jag fått med bloggandet på evigheter ...

Hon och H. håller bara på med tapeter och färger och jobb och annat strunt.

Men nu, äntligen!

JA, ni ser i alla fall att jag finns kvar! Jag ligger på min plats och kollar ifall det kommer några kompisar på besök. Jag vill ju gärna hälsa på alla!!!!

Häromdagen blev M. inte alls glad när jag ville hälsa på en orm. Jag gick före henne på vägen, men hon ropade NEJ och Inte röra! till mig, så jag fattade hur hon tänkte. (Tur för mig att hon varnade.)

Annars har det varit ganska som vanligt i Valleland. Igår åkte vi till M:s barnbarn och då fick jag passa bilen. (Skönt tyckte jag och sov gott i min bur mellan skogspromenaderna.)


Idag gick M. och jag bort till det ställe där jag var på valpkurs för ett år sedan. Idag var inga andra där, varken hundar eller människor, men M. och jag testade att leka på hinderbanan. Jättekul! Jag var helnöjd med den leken. Hopp opp vet jag ju vad hon menar med (upp på höga klätterställningar) och Ner (nerför samma på andra sidan)och Hopp (genom en stor ring).


Jag kan ju nästan vad som helst! Och goda köttbullar fick jag när vi lekte. (Fast jag fattade inte hur M. menade när hon pekade på några pinnar som stod rätt upp. det kanske hon får visa mig en annan gång.)


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards