Direktlänk till inlägg 13 januari 2010

Spanar

Av Valle Vagabond - 13 januari 2010 15:50

Man kan ju lätt tro att livet på landet är tråkigt.

Men icke. Jag kollar ut genom fönstret, ser om nån hundkompis, häst eller människa går förbi ....

Och så spanar jag på tv. Just nu "Fest i byn". Där rör det sig många hundar, hästar och människor ... På cyklar också! Jättemycket att hålla koll på.(Inte bryr jag mig om att det pratas på franska. Jag är ju hund och fattar allt ändå!)

 
ANNONS
 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

13 januari 2010 17:05

Klart du förstår, fast det är franska. Spelar förresten ingen roll vilket språk dom pratar, vi fyrbenta är ju så kloka så vi begriper allt. Ha en bra kväll

http://www.bloggagratis.se

 
Valle Vagabond

Valle Vagabond

13 januari 2010 19:17

TAck! Ikväll ska jag leka med husse :-) Ha en bra kväll ni med!

http://vallevagabond.bloggagratis.se

 
Snygg-Göte von Fornborgen

Snygg-Göte von Fornborgen

13 januari 2010 19:35

Tjena Valle!!!
Jag bor också på landet, det e ju tusan så trevlig. Så mycket att se på. Hästar, kossor och annat smått och gott. Ha en mysig kväll!!! Vi hörs!!!

http://colliepojken.blogg.se

 
Torsten

Torsten

14 januari 2010 08:48

Nä, livet går ju sin gilla gång....inte behöver man ha tråkigt för det! Se på tv och språka på franska är inte fy skam!
Ha en bra dag, Valle!

http://prinstorsten.blogg.se

 
Edith

Edith

14 januari 2010 13:34

Visst finns det mycket att göra på landet. Självklart. Förra veckan när jag var på den franska landsbygden, hade jag fullt upp från morgon till kväll. Direkt på morgonen var jag tvungen att kuta ut och kolla läget och på den vägen fortsatte det. I stan är det också mycket att göra. Många olika lukter och många olika människor och hundar. Ha' det så bra!

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Valle Vagabond

Valle Vagabond

14 januari 2010 18:12

Du har det ju bäst Edith, som får både och!

http://vallevagabond.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

14 januari 2010 23:36

Hej Valle. Men oj inte visste jag att du var så tv-tittande. Det är ju bra det kanske lär du dig franska? Fast du kanske kan skälla på franska redan förstås. Titta ut i fönstret är rätt spännande håller med dig , Gör Filifjonkan med i bland, puss på dig.

http://filifjonkan-se.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

malte o snoken

15 januari 2010 12:37

det är som här, vi når upp till fönsterkanten i gästrummet o där håller vi koll på hela byn, men tv har vi nog aldrig förstått oss på om det inte är en bil som tutar frstås då springer vi till dörren o undrar varför de aldrig kommer in?!

 
Myrra

Myrra

16 januari 2010 17:51

Nä, inte är det tråkigt på landet inte! Icke! Det är ju massor med intressanta saker som händer hela tiden. Och så kan man vila i lugn och ro också om man så önskar. TV kollar jag inte på. Och inte husse heller. Bara matte. Jag ligger dock gärna i soffan och håller matte sällskap när hon kollar.

http://hundenmyrra.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Valle Vagabond - 18 juli 2010 20:45

Ooops. Glömmer av mina obligations ... Har visst inte rapporterat något på bloggen sedan midsommar ... Sorry kompisar!   Här i Valleland är det mycket utomhustillvaro i juli. Jag sitter inte inne med tassarna på tangentbordet särskilt ofta, men l...

Av Valle Vagabond - 29 juni 2010 22:24

Nu var det längesedan jag var härinne på min egen blogg och nosade. Har haft fullt upp med annat. Gäster nämligen! M:s barnbarn från Småland.        De gillar hundar. Och de gillar mig! Jag har fått klappar och midsommarkrans runt halsen och ...

Av Valle Vagabond - 17 juni 2010 22:24

Det händer mycket nu i Valleland. Hit kommer en snickare var och varannan dag och bygger altan och lite annat i trädgården. Jag ligger på min bro och bevakar att det går rätt till och att han jobbar bra! Snyggt ska det ju bli. Och det blir det ocks...

Av Valle Vagabond - 10 juni 2010 16:45


Jag har en favoritplats numera. På bron. Här älskar jag att vara. Här kan jag sova, vila och spana in alla som går förbi Vallehuset. Min M. brukar ha dörren öppen så att hon hör mig inifrån. Som idag, när hon ligger sjuk. Då hör hon hur det ra...

Av Valle Vagabond - 8 juni 2010 16:30

Vanligtvis går vi LÅNGA promenader, M. och jag. Antingen i skogen eller på byavägarna. Nu är det bra om  hon har med sig vattenflaska med skål till mig också, för det är rätt så varmt ...        Och man kan bli törstig efter att ha passerat kor...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Valle Vagabond med Blogkeen
Följ Valle Vagabond med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se