Direktlänk till inlägg 16 februari 2010

M. glad idag

Av Valle Vagabond - 16 februari 2010 20:23

Mycket bra vibbar i Vallehuset idag.

M. är glad och har handlat tulpaner.

Och jag tog med henne på en L Å N G promenad idag.

Kom igen M. Raska på!

Hej hå, hej hå .... Vi traskar glada på ....        

 
ANNONS
 
Edith

Edith

16 februari 2010 20:52

Det där ser ut som en skön väg att gå på. Jag har varit i skogen och sprungit idag. Det är kul som omväxling mot alla stadspromenixer. Tyvärr Valle ... inga semlor för mig idag. Pariserkramar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Valle Vagabond

Valle Vagabond

16 februari 2010 20:56

Jajamen. Skönt att få gå lös en stund. (Jag kommer om hon ropar på mig.) Men senare på prommisen blev det koppel. Min M. är ju rädd om mig så klart och vill att jag ska gå nära henne när långtradarna och snabb-bilarna svischar förbi ...
Jag fick inte heller någon semla förresten. Nospuss.

http://vallevagabond.bloggagratis.se

 
Rudi

Rudi

16 februari 2010 21:17

Du ser snygg ut där i snön, Valle! Ingen semla här heller. Jo, matte tillbringar sina dagar på bibblan i stället för att vara hemma med mig och husse. Hon är skitttråkig på det viset. Men när hon är hemma är hon bara med mig och gör roliga saker!
Slafs på dig!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Filifjonkan

Filifjonkan

17 februari 2010 09:58

Hej Valle Men åhh har ni köpt tulpaner å mysigt då är det lite kul ser jag och långpromenad med sa du,Ett härligt öppet landskap ni promenerar p över där Synd bara att inte solen är framme men den kanske kommer till er idag ? Hos Filifjonkan snöar det idag med morr....Tur jag har skottarhjälp nu du Valle, Ha det så bra du och din matte var det röda tulpaner ni köpte eller kanske så där gula och fina

http://filifjonkan-se.bloggplatsen.se

 
Prinsessorna

Prinsessorna

17 februari 2010 18:58

Åh vad du är duktig som tar med matte på promenad. Mattar behöver gå på promenad, fast det är inte alltid de vill göra det. Konstigt!
Puss på nosen

http://prinsessangreta.blogg.se

 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

17 februari 2010 19:41

Oj så skoj väg, med många åkrar att springa i snön på. Vi har inte kunnat springa så mycket idag. Fast vi har mycket spring i benen och skulle verkligen behöva. Men vi har nästan haft -30 grader. Så det har blivit kortare promenader. OCh vi som skulle få fara till skogen. Hoppas på mildare imorgon. Ha en bra kväll

http://mrbamse.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Malte o Snoken

18 februari 2010 13:02

å tulpaner blir man glad glad av!! å vallar så klart!
vi har nåt som sticker upp i rabatten hemma så nu har matten bestämt att det är vår fast det är kallt o snöar...
slafspuss

 
Valle Vagabond

Valle Vagabond

19 februari 2010 13:32

Röda och lite flikiga är tulpanerna den här gången. Min M. gillar att variera sig. Våren har inte visat sig än i Valleland, så M. kämpar med att få det att blomma lite inomhus åtminstone. Men här är inte lika kallt som hos er, Bamse och Valle. Pusspuss till er alla!

http://vallevagabond.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Valle Vagabond - 18 juli 2010 20:45

Ooops. Glömmer av mina obligations ... Har visst inte rapporterat något på bloggen sedan midsommar ... Sorry kompisar!   Här i Valleland är det mycket utomhustillvaro i juli. Jag sitter inte inne med tassarna på tangentbordet särskilt ofta, men l...

Av Valle Vagabond - 29 juni 2010 22:24

Nu var det längesedan jag var härinne på min egen blogg och nosade. Har haft fullt upp med annat. Gäster nämligen! M:s barnbarn från Småland.        De gillar hundar. Och de gillar mig! Jag har fått klappar och midsommarkrans runt halsen och ...

Av Valle Vagabond - 17 juni 2010 22:24

Det händer mycket nu i Valleland. Hit kommer en snickare var och varannan dag och bygger altan och lite annat i trädgården. Jag ligger på min bro och bevakar att det går rätt till och att han jobbar bra! Snyggt ska det ju bli. Och det blir det ocks...

Av Valle Vagabond - 10 juni 2010 16:45


Jag har en favoritplats numera. På bron. Här älskar jag att vara. Här kan jag sova, vila och spana in alla som går förbi Vallehuset. Min M. brukar ha dörren öppen så att hon hör mig inifrån. Som idag, när hon ligger sjuk. Då hör hon hur det ra...

Av Valle Vagabond - 8 juni 2010 16:30

Vanligtvis går vi LÅNGA promenader, M. och jag. Antingen i skogen eller på byavägarna. Nu är det bra om  hon har med sig vattenflaska med skål till mig också, för det är rätt så varmt ...        Och man kan bli törstig efter att ha passerat kor...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Valle Vagabond med Blogkeen
Följ Valle Vagabond med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se