Direktlänk till inlägg 18 februari 2010

Bus varvat med lydnad

Av Valle Vagabond - 18 februari 2010 22:38

Igår fick jag presenter av H. Han hade handlat på ÖoB för 10 kr per grej. Och det var fina saker också: reflexhalsband, reflexkoppel och reflexkläder. Så här såg jag ut igår när M. hade klätt upp mig:

       

 

Idag har M. och jag haft med oss min hundbästis J. på promenaden. Först går vi två hundar i koppel - och idag kunde jag hålla mig intill M. i vanligt koppel! Det gillade min M. (Annars brukar jag få ha nosgrimman på när hon ska hålla i båda hundarna samtidigt.)

 

J. och jag busar ju alltid sedan med varandra, när vi får gå lösa, men idag var M. så stolt, för fastän vi lekte och jagade varandra, så kom vi på en gång när hon ropade och satt sedan stilla vid vägkanten och väntade vid M:s fötter när det kom en bil. Och det kom en bil tre gånger. (Vi var lika duktiga alla gångerna.)

 

Nu har vi också börjat fatta att vi ska sluta busa med varandra när M. säger "Nu räcker det". Det är nog tur att hon säger åt oss, för annars skulle jag fortsätta busa hur länge som helst. (Jag bara ÄLSKAR att busa med J.) Vi fick också passa på att gå fot med M. båda två samtidigt, en bra bit på vägen när vi var utan koppel.


Hörs sen då kompisar.

Nu ska M. och jag sova. 
ANNONS
 
Tuna

Tuna

19 februari 2010 00:10

Värst vad du har blivit uppklädd! Jag har förstås en ny sele som lyser gult, men den har jag bara när det ska cyklas eller skidas och det är ju inte varje dag. I morgon kanske?

Förresten är du jätteduktig och det är ju mattes förtjänst som tränar så ihärdigt. Min är lite slappare men jag lyder hyfsat trots allt. Jag kommer i alla fall när hon ropar och kastar mig ner vid hennes fötter.

http://tuna.bloggplatsen.se

 
Rudi

Rudi

19 februari 2010 07:57

Snygg kollektion ni fått tag på på rea! Att lyda kan vara tråkigt ibland, men det lönar sig alltid i längden. Mattar blir så barnsligt förtjusta när man lyder och så brukar det kunna bli gotta då också.

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Valle Vagabond

Valle Vagabond

19 februari 2010 13:29

Tuna, du är säkert klokare och duktigare än jag - du är ju äldre också. Men det viktigaste är ju att man passar bra ihop med sin matte, jag gör mitt bästa. (Ibland).
Inte för att jag bryr mig om att klä upp mig, det är väl mest min M. som inte vill att jägarna ska tro att jag är ett rådjur (?) eller att bilisterna ska köra på mig ... Sele har jag ju inte fått någon ännu. Min M. har fortfarande inte fattat vilken sort hon ska köpa, så det är bara koppel och halsband som gäller för mig. Men snart kanske?
Ja Rudi, jag vet. De blir så glada om man gör lite tricks. Och köttbullebitar smakar ju alltid bra.

http://vallevagabond.bloggagratis.se

 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

19 februari 2010 20:17

Oj så snygg du skall vara på dina färder ute. Våran Matte köpte för ett tag sen västar åt oss. Men hon bedömde våran storlek lite dåligt. Den nådde inte ens runt oss. Ha en bra kväll

http://mrbamse.bloggagratis.se

 
Sigge

Sigge

19 februari 2010 20:25

Snygga grejer du fått!
Lyda brukar ju alltid löna sej.
Hoppas ni slipper det hemska snöoväder som redan kommit till mej

http://www.skogsraets.se/siggesvamphund.html

 
Ingen bild

Malte o Snoken

22 februari 2010 21:41

å presenter är roliga! särskilt om de är inslagna o man kan få öppna dom!!
slafs

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Valle Vagabond - 18 juli 2010 20:45

Ooops. Glömmer av mina obligations ... Har visst inte rapporterat något på bloggen sedan midsommar ... Sorry kompisar!   Här i Valleland är det mycket utomhustillvaro i juli. Jag sitter inte inne med tassarna på tangentbordet särskilt ofta, men l...

Av Valle Vagabond - 29 juni 2010 22:24

Nu var det längesedan jag var härinne på min egen blogg och nosade. Har haft fullt upp med annat. Gäster nämligen! M:s barnbarn från Småland.        De gillar hundar. Och de gillar mig! Jag har fått klappar och midsommarkrans runt halsen och ...

Av Valle Vagabond - 17 juni 2010 22:24

Det händer mycket nu i Valleland. Hit kommer en snickare var och varannan dag och bygger altan och lite annat i trädgården. Jag ligger på min bro och bevakar att det går rätt till och att han jobbar bra! Snyggt ska det ju bli. Och det blir det ocks...

Av Valle Vagabond - 10 juni 2010 16:45


Jag har en favoritplats numera. På bron. Här älskar jag att vara. Här kan jag sova, vila och spana in alla som går förbi Vallehuset. Min M. brukar ha dörren öppen så att hon hör mig inifrån. Som idag, när hon ligger sjuk. Då hör hon hur det ra...

Av Valle Vagabond - 8 juni 2010 16:30

Vanligtvis går vi LÅNGA promenader, M. och jag. Antingen i skogen eller på byavägarna. Nu är det bra om  hon har med sig vattenflaska med skål till mig också, för det är rätt så varmt ...        Och man kan bli törstig efter att ha passerat kor...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Valle Vagabond med Blogkeen
Följ Valle Vagabond med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se