Direktlänk till inlägg 25 februari 2010

I skidspåren

Av Valle Vagabond - 25 februari 2010 20:09

Det är många som åker skidor på tv!

Men i Valleland syntes inga skidåkare till idag. Och ändå är det sportlov!

Kanske beror det på att jag och min kompis J. trampar rakt i skidspåren - tillsammans med M. Hrrrrmmmm .... Vet inte om alla gillar det. Men vi gillade vår promenad idag. Jädrans vad vi sprang och busade.

(Klicka på bilderna så blir de större.)

            

Ibland måste vi stanna och flämta .....

Man blir varm fastän det är kallt ute.

Ha det gott!

 
ANNONS
 
Rudi

Rudi

25 februari 2010 21:03

Jaså ni har kallt ni! Jag vet inte var du bor alls, men här i Sörmland har vi haft en enda futtig minusgrad idag. Snacka om svettigt! Ni verkar ha haft kul på en springprommis idag!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Filifjonkan

Filifjonkan

26 februari 2010 10:43

Men da Valle har du så där kul idag med samma som igår då du fick rusa i snön men du kanske skulle haft skidor då på dina och kompisens tassar,,Undrar om du skulle fixa det de man ser ju hundar på tv som åker rullbräda med...skrattar och klappar dig hälsa din kompis från mig

http://filifjonkan-se.bloggplatsen.se

 
Edith

Edith

26 februari 2010 13:13

Akta dig så inte några skidåkare ser när du trampar i skidspåren. Då blir dom jättesura. Lyckost dig som har J. till kompis. Pariserkramar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Valle Vagabond

Valle Vagabond

26 februari 2010 19:21

Vet du Rudi, det är varmare i Valleland också idag, fredag. T o m regn i luften ... Jag ska hälsa J. från dig, Filifjonkan. Tja, Edith. Jag vet inte jag om det är skidspår egentligen. Det är ju skoterspår och ibland åker någon skidor där och ibland klampar vi på ... Vi gör lite som vi vill här på landet förstår du. :-) Kram tebaks.

http://vallevagabond.bloggagratis.se

 
Myrra och Tindra

Myrra och Tindra

27 februari 2010 18:15

Här blir ingen sur om man trampar i skidspåret för det är ju bara matte som åker i dom! Ser jättehärligt ut där du är tycker vi!

http://hundenmyrra.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Valle Vagabond - 18 juli 2010 20:45

Ooops. Glömmer av mina obligations ... Har visst inte rapporterat något på bloggen sedan midsommar ... Sorry kompisar!   Här i Valleland är det mycket utomhustillvaro i juli. Jag sitter inte inne med tassarna på tangentbordet särskilt ofta, men l...

Av Valle Vagabond - 29 juni 2010 22:24

Nu var det längesedan jag var härinne på min egen blogg och nosade. Har haft fullt upp med annat. Gäster nämligen! M:s barnbarn från Småland.        De gillar hundar. Och de gillar mig! Jag har fått klappar och midsommarkrans runt halsen och ...

Av Valle Vagabond - 17 juni 2010 22:24

Det händer mycket nu i Valleland. Hit kommer en snickare var och varannan dag och bygger altan och lite annat i trädgården. Jag ligger på min bro och bevakar att det går rätt till och att han jobbar bra! Snyggt ska det ju bli. Och det blir det ocks...

Av Valle Vagabond - 10 juni 2010 16:45


Jag har en favoritplats numera. På bron. Här älskar jag att vara. Här kan jag sova, vila och spana in alla som går förbi Vallehuset. Min M. brukar ha dörren öppen så att hon hör mig inifrån. Som idag, när hon ligger sjuk. Då hör hon hur det ra...

Av Valle Vagabond - 8 juni 2010 16:30

Vanligtvis går vi LÅNGA promenader, M. och jag. Antingen i skogen eller på byavägarna. Nu är det bra om  hon har med sig vattenflaska med skål till mig också, för det är rätt så varmt ...        Och man kan bli törstig efter att ha passerat kor...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Valle Vagabond med Blogkeen
Följ Valle Vagabond med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se