Direktlänk till inlägg 26 februari 2010

Jobbat hela dagen!

Av Valle Vagabond - 26 februari 2010 19:22

Ojojoj, vad trött jag är. Jag har nämligen fått passa bil hela dagen idag.

M. skulle på möte i stan. Och då blev min uppgift att passa bilen som stod i ett garage. Sedan åkte vi till ett ställe där vi kunde gå på promenad. M. och jag gick på en snöig kyrkogård och sedan runt omkring på gångvägar och trottoarer. Sen fick jag mat, men jag hade ingen lust att dricka vatten fastän M. bjöd. Och så in i bilen igen. Och till ett nytt garage. M. skulle köpa böcker och blommor. Och när vi äntligen kom hem till Valleland fick jag gå på mina vanliga vägar och nosa och göra som jag brukar.

Men när jag sedan gick in i Vallehuset var jag väldigt törstig och när jag druckit orkade jag bara slänga mig ner och sova .....

Puh. Det är jobbigt att jobba.

Nu är det helg!

 
ANNONS
 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

26 februari 2010 20:37

Och vi som såg framemot att det skulle bli helg. Våra planer vart helt umkull vräkta. Nu kommer det inte att bli så mycket bus nå mer. Ha en bra helg.

http://mrbamse.bloggagratis.se

 
Rudi

Rudi

26 februari 2010 21:21

Det är alltid jobbigt med miljöombyten. Man blir trött och törstig :-)

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Edith

Edith

27 februari 2010 15:50

Du verkar ha haft en jobbig fredag. Att ha koll på bilen hela dagen ... det tar på krafterna. Jag vaktar också vår bil ibland och ibland vaktar jag hemma när matte och husse ska gå ut och handla. Det är bra att man har en uppgift. Pariserkramar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Myrra och Tindra

Myrra och Tindra

27 februari 2010 18:17

Ja, visst är det jobbigt att jobba! Ibland har man inte tid att dricka just precis när man har chansen - så är det ju. Tur att det fanns vatten hemma hos dig sen!

http://hundenmyrra.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Valle Vagabond - 18 juli 2010 20:45

Ooops. Glömmer av mina obligations ... Har visst inte rapporterat något på bloggen sedan midsommar ... Sorry kompisar!   Här i Valleland är det mycket utomhustillvaro i juli. Jag sitter inte inne med tassarna på tangentbordet särskilt ofta, men l...

Av Valle Vagabond - 29 juni 2010 22:24

Nu var det längesedan jag var härinne på min egen blogg och nosade. Har haft fullt upp med annat. Gäster nämligen! M:s barnbarn från Småland.        De gillar hundar. Och de gillar mig! Jag har fått klappar och midsommarkrans runt halsen och ...

Av Valle Vagabond - 17 juni 2010 22:24

Det händer mycket nu i Valleland. Hit kommer en snickare var och varannan dag och bygger altan och lite annat i trädgården. Jag ligger på min bro och bevakar att det går rätt till och att han jobbar bra! Snyggt ska det ju bli. Och det blir det ocks...

Av Valle Vagabond - 10 juni 2010 16:45


Jag har en favoritplats numera. På bron. Här älskar jag att vara. Här kan jag sova, vila och spana in alla som går förbi Vallehuset. Min M. brukar ha dörren öppen så att hon hör mig inifrån. Som idag, när hon ligger sjuk. Då hör hon hur det ra...

Av Valle Vagabond - 8 juni 2010 16:30

Vanligtvis går vi LÅNGA promenader, M. och jag. Antingen i skogen eller på byavägarna. Nu är det bra om  hon har med sig vattenflaska med skål till mig också, för det är rätt så varmt ...        Och man kan bli törstig efter att ha passerat kor...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Valle Vagabond med Blogkeen
Följ Valle Vagabond med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se