Direktlänk till inlägg 28 februari 2010

Tonåring i Valleland

Av Valle Vagabond - 28 februari 2010 21:38

Jag har en tonåring på besök, som jag ägnar mig mycket åt.

        

Vi är väldigt kära i varandra faktiskt.

Idag har vi varit på två långa långpromenader tillsammans med M: Först här på landet - på vägarna och i skogen - i Valleland och sedan i stan. Vi gick och gick och gick och jag fick se massor av människor, hundar, cyklar, tåg, bilar ...  Sedan sov jag en stund i bilen, när tonåringen och M. var på konsert. Och nu är vi hemma i Valleland igen. God natt!       

 
ANNONS
 
Rudi

Rudi

28 februari 2010 22:18

ÅH, vilket härligt pusskalas! Så där blir det när min lill-matte kommer hemoch hälsar på också. Dom är så gosiga och pussiga den yngre modellen mattar!
Puss på er!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Torsten

Torsten

1 mars 2010 12:22

Hmm, en tonåring....ja, dom kan man ju gilla jättemycket :D
Ni verkar ha haft det fint i allafall med bus i snön, jobbigt dock att jobba...men du verkar ha överlevt!
Ha en fin vecka!

http://prinstorsten.blogg.se

 
Edith

Edith

1 mars 2010 13:25

Tonåringar ... det är inte alls dumt. Dom ägnar sig mycket åt oss hundar. Jag tycker om små barn också ... särskilt min minihusse. Ha' det så bra!

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

1 mars 2010 15:12

Hej Valle Vagabond. Men så härligt att du har en världspolare att gossa med . Jag ser att ni trivs bra ihop Sån tur du har Tänk att du kom iväg på en sån långrunda med och till stan också härligt låter det ha det så bra och hälsa din kompis då

http://filifjonkan-se.bloggplatsen.se

 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

1 mars 2010 20:31

Vi har också en tonåring hemma som vi kan busa och kela med. Det tycker vi om, men om han gör det är väl osakt. Ha en bra kväll

http://mrbamse.bloggagratis.se

 
Ville

Ville

3 mars 2010 09:54

Jädrans vad mysigt du har det....pusskalas med en tonåring.
Men varför inte så snygg som du är.
Duktig är du också, passa bil och går i koppel på stan ;)
Höjd tass för dig Valle

http://marno.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Valle Vagabond - 18 juli 2010 20:45

Ooops. Glömmer av mina obligations ... Har visst inte rapporterat något på bloggen sedan midsommar ... Sorry kompisar!   Här i Valleland är det mycket utomhustillvaro i juli. Jag sitter inte inne med tassarna på tangentbordet särskilt ofta, men l...

Av Valle Vagabond - 29 juni 2010 22:24

Nu var det längesedan jag var härinne på min egen blogg och nosade. Har haft fullt upp med annat. Gäster nämligen! M:s barnbarn från Småland.        De gillar hundar. Och de gillar mig! Jag har fått klappar och midsommarkrans runt halsen och ...

Av Valle Vagabond - 17 juni 2010 22:24

Det händer mycket nu i Valleland. Hit kommer en snickare var och varannan dag och bygger altan och lite annat i trädgården. Jag ligger på min bro och bevakar att det går rätt till och att han jobbar bra! Snyggt ska det ju bli. Och det blir det ocks...

Av Valle Vagabond - 10 juni 2010 16:45


Jag har en favoritplats numera. På bron. Här älskar jag att vara. Här kan jag sova, vila och spana in alla som går förbi Vallehuset. Min M. brukar ha dörren öppen så att hon hör mig inifrån. Som idag, när hon ligger sjuk. Då hör hon hur det ra...

Av Valle Vagabond - 8 juni 2010 16:30

Vanligtvis går vi LÅNGA promenader, M. och jag. Antingen i skogen eller på byavägarna. Nu är det bra om  hon har med sig vattenflaska med skål till mig också, för det är rätt så varmt ...        Och man kan bli törstig efter att ha passerat kor...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Valle Vagabond med Blogkeen
Följ Valle Vagabond med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se