Direktlänk till inlägg 6 mars 2010

Härlig solskenslördag

Av Valle Vagabond - 6 mars 2010 19:16

Min M. och min H. och jag har varit ute på sparkåkartur idag. Ja, alltså de åkte och jag sprang bredvid. Vi träffade på lite grannfolk ute på vägen också. M. var stolt över mig, för jag kunde hålla mig från att dra och hoppa upp på dem .... Jag höll mig intill M.

Sedan ville de sitta och sola sig på ett ställe där jag klättrade på snöberg. Och när vi kom hem fick vi gott att äta i trädgårdens snödrivor.

     

M. och H. drack kaffe och åt mackor. Jag fick mat och vatten och sedan ett tuggben som räckte länge. Trevlig helg på er!

 
ANNONS
 
tuna

tuna

6 mars 2010 19:27

Det såg riktigt mysigt ut! Tuggben i snön är inte fel. Jag har bara hittat ätbara pinnar...

Solen har skinit på oss också och takdropp har det varit idag med. Är det vår?? Eller, ja vårvinter heter det nog. Inte fel det heller.

http://tuna.bloggplatsen.se

 
Rudi

Rudi

6 mars 2010 21:10

Vilken fin utflykt ni hade tillsammans! Och duktig var du när ni mötte folk också, det frestar på, det vet jag av erfarenhet!
Fin helg på er också!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Hunden Liza

Hunden Liza

6 mars 2010 22:46

Det ser ut som om ni har haft en riktigt underbar dag också. :-)

http://hundenliza.blogspot.com

 
Ingen bild

Kristian

7 mars 2010 01:38

Han blir bara vackrare och vackrare, vet vi nåt om syskonen?

 
Myrra och Tindra

Myrra och Tindra

7 mars 2010 12:44

Ja, visst var det härligt i helgen! Äntligen fick man se solen igen!

http://hundenmyrra.blogspot.com

 
Edith

Edith

7 mars 2010 13:06

Låter som en härlig lördagsutflykt. Vad du är duktig som inte hoppar på folk. Jag har också börjat lära mig att låta folk vara ifred ... inte hoppa på dom och leva om. Man blir lite klokare och lugnare med tiden. Pariserkramar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Wille

Wille

7 mars 2010 15:46

Vilken härlig dag du haft. Här var det också fint väder igår, men idag är det lite gråmulet. Men vadå en kan ha kul för det, även jag. Men matte hon vill ha solsken hon.

http://willebus.bloggagratis.se

 
Valle Vagabond

Valle Vagabond

7 mars 2010 18:31

Hej alla kompisar! Jag ska snart gå in och titta på era bloggar också. Det har varit lite svårt med det här i Valleland på sistone, för våra datorer kör i slowmotion ... M. tror att det kommit in nåt skit i burkarna och H. håller på och rensar och lagar och trixar. Ja, det är i alla fall inte jag som gjort nåt ....
Du Kristian! Vi har bara träffat min yngsta lillbrorsa Septimus. Vi hade jättekul tillsammans. Det var ett tag sedan sist, men jag tror att han har det bra nu med. De andra vet jag ingenting alls om. Vet du? Någon av dem var här inne på bloggen förut och läste, men jag vet inte hur det står till med dem nu. Ska nog ta och efterlysa lite kontakt ..... Få se om det går via bloggen. Nospussar i mängd till dig Kristian!!!

http://vallevagabond.bloggagratis.se

 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

7 mars 2010 19:19

Vilken härlig lödagasutflykt med tuggben och allt. Vi har idag varit till stugan för bu soch lek. Hade även en picknick med mackor och korv, det var got. Ha en bra kväll

http://mrbamse.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Valle Vagabond - 18 juli 2010 20:45

Ooops. Glömmer av mina obligations ... Har visst inte rapporterat något på bloggen sedan midsommar ... Sorry kompisar!   Här i Valleland är det mycket utomhustillvaro i juli. Jag sitter inte inne med tassarna på tangentbordet särskilt ofta, men l...

Av Valle Vagabond - 29 juni 2010 22:24

Nu var det längesedan jag var härinne på min egen blogg och nosade. Har haft fullt upp med annat. Gäster nämligen! M:s barnbarn från Småland.        De gillar hundar. Och de gillar mig! Jag har fått klappar och midsommarkrans runt halsen och ...

Av Valle Vagabond - 17 juni 2010 22:24

Det händer mycket nu i Valleland. Hit kommer en snickare var och varannan dag och bygger altan och lite annat i trädgården. Jag ligger på min bro och bevakar att det går rätt till och att han jobbar bra! Snyggt ska det ju bli. Och det blir det ocks...

Av Valle Vagabond - 10 juni 2010 16:45


Jag har en favoritplats numera. På bron. Här älskar jag att vara. Här kan jag sova, vila och spana in alla som går förbi Vallehuset. Min M. brukar ha dörren öppen så att hon hör mig inifrån. Som idag, när hon ligger sjuk. Då hör hon hur det ra...

Av Valle Vagabond - 8 juni 2010 16:30

Vanligtvis går vi LÅNGA promenader, M. och jag. Antingen i skogen eller på byavägarna. Nu är det bra om  hon har med sig vattenflaska med skål till mig också, för det är rätt så varmt ...        Och man kan bli törstig efter att ha passerat kor...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Valle Vagabond med Blogkeen
Följ Valle Vagabond med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se