Direktlänk till inlägg 17 april 2010

Dambesök i Vallehuset

Av Valle Vagabond - 17 april 2010 17:00

Haft besök idag.

DAM-besök.

Min granne, tiken M. Här står hon och tittar ut genom mitt fönster.

Men först var vi ute med min M. (= matte alltså) - jag, tiken M. och så matte.

            

Tiken M. har ingen som helst lust att brottas som min hundkompis J. brukar vilja. Så vi ägnade oss åt andra saker. Vi letade köttbullsbitar och hoppade upp på stockar och stenar ... och så visade jag mina bästa stigar i skogen.

        

Sedan var vi inne och sov lite och så fick vi varsin köttbullsbit när vi kunde ligga också. Riktigt rolig dag faktiskt! 

  

 
ANNONS
 
tuna

tuna

18 april 2010 15:46

Snyggt damsällskap du har haft.
Jag har mest kollat på sommardäck och sånt. Inget skogslir alls.

http://tuna.bloggplatsen.se

 
Sigge

Sigge

18 april 2010 18:50

WOW vilken snygg brud!!!!!!
Tröttnar du på henne så får du gärna skicka henne till mej.
Kådsalvan är bra både till hundtassar och en massa mänskliga saker säjer matte.
Kokades en massa sån idag

http://www.skogsraets.se/siggesvamphund.html

 
Ingen bild

Borzita

18 april 2010 19:06

Tjenare Valle!

Sicken snygg dam du har haft på besök!
Damer brukar inte vilja leka som vi grabbar gör.
Fast Cindy är en tuff tjej, som gärna brottas med mej när vi är ute.

Hälsningar
Nappe

 
Wille

Wille

18 april 2010 19:12

Vad söt hon är. Rätt skönt meden tjej som inte bara vill busa utan även kan tänka sig lite stillsamma aktiviteter och mys.

http://willebus.bloggagratis.se

 
Rudi

Rudi

18 april 2010 22:13

Visst är det kul med dambesök, det hade ju jag häromdan också. Vad söt hon är din dam! Jättefina öron har hon också!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

malte o snoken

19 april 2010 09:26

Å vilken tjusig tjej! Du har tur du! Du vet damer brottas inte sådär på första dejten! Du får ha tålamod Valle!
slafspussar

 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

19 april 2010 20:24

Ja det var en snygg tjej, fast hon kanske är lite blyg för killar. Och speciellt om det är första gången ni får vara tillsammans. Håll ut, våran grann tik var precis likadan mot oss i början. Men nu är hon som det värsta yrvädret. Ha en bra kväll

http://mrbamse.bloggagratis.se.

 
Snygg-Göte von Fornborgen

Snygg-Göte von Fornborgen

20 april 2010 13:19

Vilken snygging du träffat. Du uppförde dig väl som en gentleman?? Jamen va bra, då kanske hon hälsar på igen.
Colliehälsningar från Göte!!!!

http://colliepojken.blogg.se

 
Lena,Moa,Maiko,Kelu

Lena,Moa,Maiko,Kelu

21 april 2010 10:26

Moa säger att den här tjejen ska du verkligen satsa på! Märk väl att hon har alldeles RÄTT sorts prickstrumpor! Är hon möjligen en "polisstrumpa" också, så det är därför hon inte har tid att leka så mycket?
Hälsningar från Jämtland - nästan snöfritt men kallt på nätterna.

http://nysvansat.blogspot.com

 
Valle Vagabond

Valle Vagabond

21 april 2010 22:21

Hej alla som beundrar mitt dambesök! Jo, hon är nog en polisstrumpa. Hon bestämmer alla gånger. Nospussar till er!

http://vallevagabond.bloggagratis.se

 
Myrra och Tindra

Myrra och Tindra

22 april 2010 18:59

Ja, det är ganska kul egentligen att kompisar leker på olika sätt. En del vill jagas och jaga - andra vill brottas - och somliga (som Tindra t ex) vill helst inte leka alls.

http://hundenmyrra.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Valle Vagabond - 18 juli 2010 20:45

Ooops. Glömmer av mina obligations ... Har visst inte rapporterat något på bloggen sedan midsommar ... Sorry kompisar!   Här i Valleland är det mycket utomhustillvaro i juli. Jag sitter inte inne med tassarna på tangentbordet särskilt ofta, men l...

Av Valle Vagabond - 29 juni 2010 22:24

Nu var det längesedan jag var härinne på min egen blogg och nosade. Har haft fullt upp med annat. Gäster nämligen! M:s barnbarn från Småland.        De gillar hundar. Och de gillar mig! Jag har fått klappar och midsommarkrans runt halsen och ...

Av Valle Vagabond - 17 juni 2010 22:24

Det händer mycket nu i Valleland. Hit kommer en snickare var och varannan dag och bygger altan och lite annat i trädgården. Jag ligger på min bro och bevakar att det går rätt till och att han jobbar bra! Snyggt ska det ju bli. Och det blir det ocks...

Av Valle Vagabond - 10 juni 2010 16:45


Jag har en favoritplats numera. På bron. Här älskar jag att vara. Här kan jag sova, vila och spana in alla som går förbi Vallehuset. Min M. brukar ha dörren öppen så att hon hör mig inifrån. Som idag, när hon ligger sjuk. Då hör hon hur det ra...

Av Valle Vagabond - 8 juni 2010 16:30

Vanligtvis går vi LÅNGA promenader, M. och jag. Antingen i skogen eller på byavägarna. Nu är det bra om  hon har med sig vattenflaska med skål till mig också, för det är rätt så varmt ...        Och man kan bli törstig efter att ha passerat kor...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Valle Vagabond med Blogkeen
Följ Valle Vagabond med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se