Direktlänk till inlägg 20 april 2010

Hämta husse

Av Valle Vagabond - 20 april 2010 21:58

I vanliga fall brukar jag ligga i en egen avdelning i bilen, längst bak. Och oftast i min bur. Men idag låg en massa bildäck där, så jag fick hoppa in i baksätet när M. och jag skulle hämta H. vid bussen.

Tre gånger stannade M. bilen och väntade på att jag skulle lägga mig ner igen, innan hon körde vidare. Sen fattade jag äntligen att jag inte fick sitta i baksätet, utan måste ligga ner. Trist tänkte jag. Då kan jag ju inte se ut. Men det gick bra ändå. Jag sträckte bara upp min nacke och mitt huvud, så kunde jag titta ut genom fönstren i alla fall. Fastän jag låg ned på soffan. Och GISSA om jag blev glad när H. dök upp utanför fönstret!

 
ANNONS
 
Wille

Wille

21 april 2010 06:26

Jag brukar också åka i baksätet, samma sak tycker matte, att jag ska sitta eller ligga ner. Undrar varför jag, jag har ju ett eget "bälte" på mig i form av en sele.

http://willebus.bloggagratis.se

 
Rudi

Rudi

21 april 2010 17:57

Ja, visst är det konstigt när man får åka bil utan burgaller omkring sig. Det är svårt att veta vad man får och inte får göra då. Bra att du kom underfund om det till slut!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

21 april 2010 20:36

Jaha du sån M och H som inte vill att man skall fara runt i bilen om dom måste bromsa. Tänk sådana är våra också. Fast vi har inte fått "sitta" så ofta i baksätet, vi ryms ju inte att ligga där bägge 2. Så det har bara blivit 1 gång, då Lill Matte hade tagit Mattes bil den med stor koffert. Ha en bra kväll

http://mrbamse.bloggagratis.se.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Valle Vagabond - 18 juli 2010 20:45

Ooops. Glömmer av mina obligations ... Har visst inte rapporterat något på bloggen sedan midsommar ... Sorry kompisar!   Här i Valleland är det mycket utomhustillvaro i juli. Jag sitter inte inne med tassarna på tangentbordet särskilt ofta, men l...

Av Valle Vagabond - 29 juni 2010 22:24

Nu var det längesedan jag var härinne på min egen blogg och nosade. Har haft fullt upp med annat. Gäster nämligen! M:s barnbarn från Småland.        De gillar hundar. Och de gillar mig! Jag har fått klappar och midsommarkrans runt halsen och ...

Av Valle Vagabond - 17 juni 2010 22:24

Det händer mycket nu i Valleland. Hit kommer en snickare var och varannan dag och bygger altan och lite annat i trädgården. Jag ligger på min bro och bevakar att det går rätt till och att han jobbar bra! Snyggt ska det ju bli. Och det blir det ocks...

Av Valle Vagabond - 10 juni 2010 16:45


Jag har en favoritplats numera. På bron. Här älskar jag att vara. Här kan jag sova, vila och spana in alla som går förbi Vallehuset. Min M. brukar ha dörren öppen så att hon hör mig inifrån. Som idag, när hon ligger sjuk. Då hör hon hur det ra...

Av Valle Vagabond - 8 juni 2010 16:30

Vanligtvis går vi LÅNGA promenader, M. och jag. Antingen i skogen eller på byavägarna. Nu är det bra om  hon har med sig vattenflaska med skål till mig också, för det är rätt så varmt ...        Och man kan bli törstig efter att ha passerat kor...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Valle Vagabond med Blogkeen
Följ Valle Vagabond med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se