Direktlänk till inlägg 21 april 2010

Konstiga vårfynd

Av Valle Vagabond - 21 april 2010 22:29

M. och jag gick en lång tur idag. Vi trodde nog att det skulle vara lika vårtrevligt som det varit se sista dagarna, men det var ingen vårvärme alls.

Jag kollade läget nere vid en brygga, men .... ingen badlust idag.

M. kopplade mig och så vandrade vi vidare på vägarna. Tänkte att vi kanske skulle hitta vårtecken - fler blommor kanske? Men nej!

Såna här läskiga grejer låg det däremot fullt av vid vägkanterna.

Trist och tråkigt.


Sedan började det snöa stora vita blöta flingor och jag blev våt i pälsen innan vi kom hem. M. klagade över stela fingrar, för hon hade dumt nog lämnat vantarna hemma.


Efter sex-kilometers-promenaden i blötkylan, var det riktigt skönt att komma in i Vallehuset igen och jag sov gott när M. stack iväg på jobbet.  

  

 
ANNONS
 
Lena,Moa,Maiko,Kelu

Lena,Moa,Maiko,Kelu

22 april 2010 09:55

Ja du Valle! Vi spanar också efter vårtecken. Nätterna är kalla med minusgrader och isen ligger kvar på Storsjön, men börjar spricka lite... Blommor? Det är de vanliga gula solarna - tussilago - och så en och annan krokus som matte daltar med och packar in i granris varje kväll - den får komma ut och lufta sig när solen ligger på.
Det ska visst bli varmare till helgen...

http://nysvansat.blogspot.com

 
Edith

Edith

22 april 2010 10:40

Jag håller med ... trista vårfynd. Det verkar vara mycket aprilväder just nu i Sverige. Själv har jag turen att ha sol idag och ganska varmt också. Ha' det så bra! Pariserkramar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

22 april 2010 11:29

Inte kul när det blir sånt skitväder, då det snart är Maj. Vi har också stött på såna flaskor på våra promenader. Det ser inte alls roligt ut. Ha en bra dag

http://mrbamse.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snoken

22 april 2010 19:32

nej vem har badlust i det här vädret?
slafs

 
Becca & Olga

Becca & Olga

25 april 2010 21:50

Blir så trött på folk som kastar glas i naturen!!
På bilderna över med all snö, har ni så mkt snö nu??

http://www.sweetolga.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Valle Vagabond - 18 juli 2010 20:45

Ooops. Glömmer av mina obligations ... Har visst inte rapporterat något på bloggen sedan midsommar ... Sorry kompisar!   Här i Valleland är det mycket utomhustillvaro i juli. Jag sitter inte inne med tassarna på tangentbordet särskilt ofta, men l...

Av Valle Vagabond - 29 juni 2010 22:24

Nu var det längesedan jag var härinne på min egen blogg och nosade. Har haft fullt upp med annat. Gäster nämligen! M:s barnbarn från Småland.        De gillar hundar. Och de gillar mig! Jag har fått klappar och midsommarkrans runt halsen och ...

Av Valle Vagabond - 17 juni 2010 22:24

Det händer mycket nu i Valleland. Hit kommer en snickare var och varannan dag och bygger altan och lite annat i trädgården. Jag ligger på min bro och bevakar att det går rätt till och att han jobbar bra! Snyggt ska det ju bli. Och det blir det ocks...

Av Valle Vagabond - 10 juni 2010 16:45


Jag har en favoritplats numera. På bron. Här älskar jag att vara. Här kan jag sova, vila och spana in alla som går förbi Vallehuset. Min M. brukar ha dörren öppen så att hon hör mig inifrån. Som idag, när hon ligger sjuk. Då hör hon hur det ra...

Av Valle Vagabond - 8 juni 2010 16:30

Vanligtvis går vi LÅNGA promenader, M. och jag. Antingen i skogen eller på byavägarna. Nu är det bra om  hon har med sig vattenflaska med skål till mig också, för det är rätt så varmt ...        Och man kan bli törstig efter att ha passerat kor...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Valle Vagabond med Blogkeen
Följ Valle Vagabond med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se