Direktlänk till inlägg 27 april 2010

Helgen i norr och hemkomsten till Valleland

Av Valle Vagabond - 27 april 2010 16:30

Det händer så mycket att min M. och jag inte hinner med oss här på bloggen!

I helgen till exempel, reste vi norrut.

     

Här ser ni H. och mig vid en rastplats där det fanns badplatser, både för människor och hundar. H. badade inte. Jag badade bara tassarna.

När vi kom fram, var vi hos M:s föräldrar. Där har jag minsann hälsat på förut, så jag kände igen mig! Och trivdes i lugnet. Inne och ute.

   

Det var en toppenhelg faktiskt!


Sedan kom vi hem till Valleland igen - där snön smält och skogen torkat upp igen.

      

Jag har som vanligt busat med min hundkompis J. och M. har glatts åt vitsippor på backen.

      

 
ANNONS
 
Wille

Wille

28 april 2010 23:33

Inte undra på att du haft fullt upp när du varit ute på resa. Men visst är det skönt att komma hem igen !

http://willebus.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snoken

29 april 2010 11:56

å va mkt fina bilder! såg ut o va en härlig resa!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Valle Vagabond - 18 juli 2010 20:45

Ooops. Glömmer av mina obligations ... Har visst inte rapporterat något på bloggen sedan midsommar ... Sorry kompisar!   Här i Valleland är det mycket utomhustillvaro i juli. Jag sitter inte inne med tassarna på tangentbordet särskilt ofta, men l...

Av Valle Vagabond - 29 juni 2010 22:24

Nu var det längesedan jag var härinne på min egen blogg och nosade. Har haft fullt upp med annat. Gäster nämligen! M:s barnbarn från Småland.        De gillar hundar. Och de gillar mig! Jag har fått klappar och midsommarkrans runt halsen och ...

Av Valle Vagabond - 17 juni 2010 22:24

Det händer mycket nu i Valleland. Hit kommer en snickare var och varannan dag och bygger altan och lite annat i trädgården. Jag ligger på min bro och bevakar att det går rätt till och att han jobbar bra! Snyggt ska det ju bli. Och det blir det ocks...

Av Valle Vagabond - 10 juni 2010 16:45


Jag har en favoritplats numera. På bron. Här älskar jag att vara. Här kan jag sova, vila och spana in alla som går förbi Vallehuset. Min M. brukar ha dörren öppen så att hon hör mig inifrån. Som idag, när hon ligger sjuk. Då hör hon hur det ra...

Av Valle Vagabond - 8 juni 2010 16:30

Vanligtvis går vi LÅNGA promenader, M. och jag. Antingen i skogen eller på byavägarna. Nu är det bra om  hon har med sig vattenflaska med skål till mig också, för det är rätt så varmt ...        Och man kan bli törstig efter att ha passerat kor...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Valle Vagabond med Blogkeen
Följ Valle Vagabond med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se