Direktlänk till inlägg 9 maj 2010

J. och jag i skogen.

Av Valle Vagabond - 9 maj 2010 16:29

Min M. har dåligt med tid för bloggen nu. Hur jag än försöker, dras hon till annat. Men som tur är har hon i alla fall tid för mig! Vi är ute som vanligt och leker som vanligt och gosar som vanligt. Det är bara bloggandet som hon glömmer ....

Här är i alla fall några bilder från en skogspromenad för några dagar sedan:

      

Ni ser ju att det är min kompis J. och jag som varit ute. (Snart ska J:s matte och husse åka utomlands och då blir det paus med J:s och mina gemensamma turer i skogen på torsdagarna.) Jag får nöja mig med att ta med min M. och min H. ut.

Här är några vitsippor och så J. igen:

    

Ha det gott i majskogen!

 
ANNONS
 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

9 maj 2010 20:57

Ja det är tur att du uppdaterar ibland så man får lite koll på vad som händer hos dig. Vi tuffar på som vanligt, nu har det packats upp nästan allt i huset. Då kanske all tid som blir över tillägnas oss. Ha en fortsatt bra söndag

http://mrbamse.bloggagratis.se.

 
Rudi

Rudi

9 maj 2010 22:17

Kompisbus i skogen det är livet det!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Edith

Edith

10 maj 2010 12:56

Ni ser ut att ha det härligt i skogen. Och vilka fina vitsippor! Nospussar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Lena,Moa,Maiko,Kelu

Lena,Moa,Maiko,Kelu

10 maj 2010 14:58

Vi har också fått ta med hårdtassarna med vår matte - hon har annat på gång hela tiden och vi får inga nyheter om våra blogghundskompisar. Matte säger att det finns annat som måste göras!
Visst är det skönt med våren - vi springar som vinthundar över åkrarna och matte måste öva inkallning då och då, så vi inte glömmer bort att sansa oss.

http://nysvansat.blogspot.com

 
Ingen bild

malte o snoken med matte

11 maj 2010 16:55

Ibland blir det så att det är annat som drar! dessutom om det är vår o fint väder vill man väl vara ute o sola magen ändå!
slafspussar

 
Wille med Lillebror

Wille med Lillebror

12 maj 2010 17:15

GRATTIS på födelsedagen Valle, för om inte matte har läst fel så fyller du år idag den 12 Maj. Vi har passat på att göra en lite grattis hälsning till dig hos mig också.
Hoppas du får en fin dag idag och att du har lika härligt väder som jag och lillbrorsan har här.
Vilket busdag ni hade då bilderna togs. Jo det är klart att man har annat att göra också, det är ju en sådan tid nu, påstår matte och alla vill gå ut i det härliga vädret pyssla och plantera utomhus och så där.

http://willebus.bloggagratis.se

 
Myrra

Myrra

12 maj 2010 20:57

Ja, mattarna har alldeles för mycket annat onödigt att göra, tycker jag! Min har inte heller tid att hjälpa mig med bloggen. Vi hundar har ju en himla massa viktigheter som måste nå ut i världen!

http://hundenmyrra.blogspot.com

 
Lena,Moa,Maiko,Kelu

Lena,Moa,Maiko,Kelu

13 maj 2010 12:29

En trevlig helg till dig Valle! Vi håller klorna för bättre väder.

http://nysvansat.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Valle Vagabond - 18 juli 2010 20:45

Ooops. Glömmer av mina obligations ... Har visst inte rapporterat något på bloggen sedan midsommar ... Sorry kompisar!   Här i Valleland är det mycket utomhustillvaro i juli. Jag sitter inte inne med tassarna på tangentbordet särskilt ofta, men l...

Av Valle Vagabond - 29 juni 2010 22:24

Nu var det längesedan jag var härinne på min egen blogg och nosade. Har haft fullt upp med annat. Gäster nämligen! M:s barnbarn från Småland.        De gillar hundar. Och de gillar mig! Jag har fått klappar och midsommarkrans runt halsen och ...

Av Valle Vagabond - 17 juni 2010 22:24

Det händer mycket nu i Valleland. Hit kommer en snickare var och varannan dag och bygger altan och lite annat i trädgården. Jag ligger på min bro och bevakar att det går rätt till och att han jobbar bra! Snyggt ska det ju bli. Och det blir det ocks...

Av Valle Vagabond - 10 juni 2010 16:45


Jag har en favoritplats numera. På bron. Här älskar jag att vara. Här kan jag sova, vila och spana in alla som går förbi Vallehuset. Min M. brukar ha dörren öppen så att hon hör mig inifrån. Som idag, när hon ligger sjuk. Då hör hon hur det ra...

Av Valle Vagabond - 8 juni 2010 16:30

Vanligtvis går vi LÅNGA promenader, M. och jag. Antingen i skogen eller på byavägarna. Nu är det bra om  hon har med sig vattenflaska med skål till mig också, för det är rätt så varmt ...        Och man kan bli törstig efter att ha passerat kor...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Valle Vagabond med Blogkeen
Följ Valle Vagabond med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se