Direktlänk till inlägg 13 maj 2010

I trädgården med H. och M.

Av Valle Vagabond - 13 maj 2010 20:40

Visst har jag varit i skogen och nere vid ån och lite varstans runt i byn med dem också, men mest av allt i trädgården.

      

Det blommar om man tittar nere på backen.

   Jag ligger mest och vilar jag och ser på när M. och H. rensar och klipper rosor och sånt. Fast jag försökte mig på att hjälpa till med grävjobbet mitt i gräsmattan också. (Det verkar inte alls som om de uppskattade det.)

 
ANNONS
 
Sigge

Sigge

14 maj 2010 19:23

GRATTIS i efterskott!!!!!!!!!!
Födelsedagar, särksilt om de tillhör hundar, ska absolut inte glömmas!

http://www.skogsraets.se/siggesvamphund.html

 
Snygg-Göte von Fornborgen

Snygg-Göte von Fornborgen

14 maj 2010 20:33

Tjena Valle!!!
Du e en sån gullig kille. Jag tror visst att matte tycker att du e duktig när du gräver i gräsmattan. Du e ju en tusan till grävare helt enkelt. Det ska både husse och matte vara glada över.
Killkram från Göte!!!!

http://colliepojken.blogg.se

 
Valle Vagabond

Valle Vagabond

14 maj 2010 21:55

Tack grabbar! Ni är ena riktiga kompisar ni :-)

http://vallevagabond.bloggagratis.se

 
Lena,Moa,Maiko,Kelu

Lena,Moa,Maiko,Kelu

16 maj 2010 18:10

Hej snygga killen hela dagen!
Vi tycker också att du måste få syssla med markbearbetning.Fruntimmer - då menar vi tvåbenta mattar- förstår ofta inte det fina i kråksången med sånt arbete. Vår matte går oftast dubbelvikt nu och kollar små knoppar och blommor. Verkar helt dimmig i huvudet - måste vara någon vårbacill.

http://nysvansat.blogspot.com

 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

16 maj 2010 20:52

Och du får ursäkta att vi inte har tittat in hos dig för att uppmärksamma din födelsedag. Våran skrivande människa har haft fullt upp med trädgården och något som heter Farm ville. Men många nospussar i efterskott från grabbarna i Norr

http://mrbamse.bloggagratis.se

 
Myrra och Tindra

Myrra och Tindra

16 maj 2010 21:25

Nä, dom uppskattar inte alltid att man gräver. Bara ibland. Om dom ska plantera en buske till exempel. Då brukar husse be mig hjälpa till att gräva ett lagom stort hål och då tycker dom man är duktig minsann!

http://hundenmyrra.blogspot.com

 
Wille

Wille

18 maj 2010 22:44

Vad skönt du ser ut att ha i trädgården. I den här värmen orkar man ju inte särskilt mycket ju.

http://willebus.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snoken med matte

19 maj 2010 19:21

å va mkt fina blomm och PUSSbilder! dom gillar vi! vi gilla även en viss busbild med mkt spretande ben o tass! ni ser ut o ha kul ihop du o din kompis!
slafspussar i våren

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Valle Vagabond - 18 juli 2010 20:45

Ooops. Glömmer av mina obligations ... Har visst inte rapporterat något på bloggen sedan midsommar ... Sorry kompisar!   Här i Valleland är det mycket utomhustillvaro i juli. Jag sitter inte inne med tassarna på tangentbordet särskilt ofta, men l...

Av Valle Vagabond - 29 juni 2010 22:24

Nu var det längesedan jag var härinne på min egen blogg och nosade. Har haft fullt upp med annat. Gäster nämligen! M:s barnbarn från Småland.        De gillar hundar. Och de gillar mig! Jag har fått klappar och midsommarkrans runt halsen och ...

Av Valle Vagabond - 17 juni 2010 22:24

Det händer mycket nu i Valleland. Hit kommer en snickare var och varannan dag och bygger altan och lite annat i trädgården. Jag ligger på min bro och bevakar att det går rätt till och att han jobbar bra! Snyggt ska det ju bli. Och det blir det ocks...

Av Valle Vagabond - 10 juni 2010 16:45


Jag har en favoritplats numera. På bron. Här älskar jag att vara. Här kan jag sova, vila och spana in alla som går förbi Vallehuset. Min M. brukar ha dörren öppen så att hon hör mig inifrån. Som idag, när hon ligger sjuk. Då hör hon hur det ra...

Av Valle Vagabond - 8 juni 2010 16:30

Vanligtvis går vi LÅNGA promenader, M. och jag. Antingen i skogen eller på byavägarna. Nu är det bra om  hon har med sig vattenflaska med skål till mig också, för det är rätt så varmt ...        Och man kan bli törstig efter att ha passerat kor...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Valle Vagabond med Blogkeen
Följ Valle Vagabond med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se