Direktlänk till inlägg 19 maj 2010

Rapport från tvättstugan

Av Valle Vagabond - 19 maj 2010 22:02

Jag ligger i tvättstugan hos M:s son. M och H är ju barnvakt här och då får jag inte vara inne i huset, eftersom mina hundhår fastnar i möblerna och det finns de som är allergiska. Så då ligger jag på tvättstugegolvet och har det lugnt och skönt. Men så klart har jag varit ute i skogen några gånger också. De har fin skog här med!

Kanske kan jag få min M att blogga lite mer och visa fler bilder också, men ikväll orkar hon inte. Nospussar till alla!

 
ANNONS
 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

19 maj 2010 22:12

Inte kul när det finns dom som är allergiska, men man ska respektera dom säger Matte. Ha en bra kväll

http://mrbamse.bloggagratis.se

 
Lena,Moa,Maiko,Kelu

Lena,Moa,Maiko,Kelu

20 maj 2010 10:55

Visserligen verkar du ha det lugnt och skönt i tvättstugan, men se till att du inte hamnar i tvättmaskinen! Det klagas så mycket över smutsiga hundar så här års!

http://nysvansat.blogspot.com

 
Ville

Ville

20 maj 2010 15:53

Du är en sån snäll och go kille Valle. Jag skulle gjort dig sällskap i tvättstugan ;)
Men jag fattar att du hade det bra där och att det kanske var svalt och skönt där??
Jag höjer tassen för dig ...Nospuss till matten

http://marno.bloggagratis.se

 
Snygg-Göte von Fornborgen

Snygg-Göte von Fornborgen

20 maj 2010 17:30

Nospussar tillbaka och en liten killkram också.

http://colliepojken.blogg.se

 
Wille

Wille

21 maj 2010 13:10

Stackars de som är allergiska och inte kan vara med oss hundar, eller hur. Kan tänka mig att det är svalt på ett tvättstugegolv, det brukar ju vara av betong.
Vad spännande med nya skogar att utforska.
Önskar dig en skön helg.

http://htrtp://willebus.bloggagratis.se

 
Snygg-Göte von Fornborgen

Snygg-Göte von Fornborgen

22 maj 2010 20:01

Tjena Valle!!!
JAG hoppas att du inte känner dig ensam i tvättstugan. Tur att du har sett skogen i dag. Det e mer än vad jag har gjort. Vi har bara pysslat på gården. Fixat stängsel runt hagen så att inget ska vara trasigt när fölet kommer.
Killkram och nospussar från en tusan till Göte!!!

http://colliepojken.blogg.se

 
Lena,Moa,Maiko,Kelu

Lena,Moa,Maiko,Kelu

28 maj 2010 09:47

Hallå Valle! Vi hoppas att du inte blivit kvar i tvättstugan? Men vi förstår också att man kan bli trött i tassarna av att blogga varje dag - det är skönt att ta ledigt från det då och då.

http://nysvansat.blogspot.com

 
Myrra och Tindra

Myrra och Tindra

28 maj 2010 23:24

Tja, varför inte? En tvättstuga kan säkert vara alldeles utmärkt att hållas i ibland. Skönt och svalt säkert.

http://hundenmyrra.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Valle Vagabond - 18 juli 2010 20:45

Ooops. Glömmer av mina obligations ... Har visst inte rapporterat något på bloggen sedan midsommar ... Sorry kompisar!   Här i Valleland är det mycket utomhustillvaro i juli. Jag sitter inte inne med tassarna på tangentbordet särskilt ofta, men l...

Av Valle Vagabond - 29 juni 2010 22:24

Nu var det längesedan jag var härinne på min egen blogg och nosade. Har haft fullt upp med annat. Gäster nämligen! M:s barnbarn från Småland.        De gillar hundar. Och de gillar mig! Jag har fått klappar och midsommarkrans runt halsen och ...

Av Valle Vagabond - 17 juni 2010 22:24

Det händer mycket nu i Valleland. Hit kommer en snickare var och varannan dag och bygger altan och lite annat i trädgården. Jag ligger på min bro och bevakar att det går rätt till och att han jobbar bra! Snyggt ska det ju bli. Och det blir det ocks...

Av Valle Vagabond - 10 juni 2010 16:45


Jag har en favoritplats numera. På bron. Här älskar jag att vara. Här kan jag sova, vila och spana in alla som går förbi Vallehuset. Min M. brukar ha dörren öppen så att hon hör mig inifrån. Som idag, när hon ligger sjuk. Då hör hon hur det ra...

Av Valle Vagabond - 8 juni 2010 16:30

Vanligtvis går vi LÅNGA promenader, M. och jag. Antingen i skogen eller på byavägarna. Nu är det bra om  hon har med sig vattenflaska med skål till mig också, för det är rätt så varmt ...        Och man kan bli törstig efter att ha passerat kor...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Valle Vagabond med Blogkeen
Följ Valle Vagabond med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se