Direktlänk till inlägg 30 maj 2010

Sköna maj med kompisar av olika slag

Av Valle Vagabond - 30 maj 2010 22:12

Å det är så skönt! Livet ....

Jag är ute nästan hela dagarna nu, i sköna maj. I alla fall de dagar då det inte regnar. Och då M. eller H. är hemma. Idag till exempel har det varit en sån dag. Jag ligger och njuter på gräsmattan, innanför syrenhäcken, som just börjat blomma. Jag har haft besök av tonåringen också. Hon följde med mig och M. på skogspromenad.

Och så visade vi henne att det finns fina hus, med indragen el, i vår skog. Det skrattade hon gott åt!

       

Titta vilken fin liljekonvaljbukett hon plockade! Den skulle hon ta med hem till sin mamma, eftersom det visst är mammornas dag idag ...


Jag tycker att det är min dag jag! Min och min nya kompis dag.

Får jag lov att presentera min nya tik-kompis och granne - golden retrievern E:

Perfekt lekkompis med tjusiga skutt ...

H. sa att hon alldeles nyss har fått en massa priser på nån tävling för att hon är så fin. Det är väl klart! Jättefin är hon. Och snäll! Och så springer hon och leker så bra med mig. Jag ska gärna ge henne Valles-bästa-tik-kompis-priset. Japp. Det är just vad jag ska det.

  

 
ANNONS
 
Hector

Hector

31 maj 2010 00:54

Visst är dte skoj med bus. Här har dte också varit bus för hela slanten idag. Willes och min kompis Aylen kom över med sin matte och husse.

http://rocketbus.bloggagratis.se

 
Becca & Olga

Becca & Olga

31 maj 2010 12:02

Lejonkonvalj, är det ngt annat än liljekonvalj?

http://www.sweetolga.blogg.se

 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

31 maj 2010 20:01

Oj vilken tjusig kompis du hade fått. Lijekonvaljer får man plocka dom undrar Matte. Om man inte frågar kanske, det brukar hon visst göra. Ha en bra kväll

http://mrbamse.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snoken

1 juni 2010 16:42

hej snygging, hur är läget? här har varit rackarns regnigt o kallt men nu ska vi oxå vara ute några dar för de har lovat sol o lite värme nu de kommande dagarna. Det behöver vi, särskilt matte.
Men å vilken rolig söt granne du fått! vilken tur du har!
slafspussar med liljekonvaljsdoft

 
Ville

Ville

2 juni 2010 09:02

Hallå Valle
Riktigt snygg tik kompis du har ..och du är snygg som bara den säger matte ;)
Här i Ville bo är det åxå fint väder och vi börjar hitta tillbaka till livet igen efter motgångarna.
Vi hörs snart igen-
Kram

http://marno.bloggagratis.se

 
Edith

Edith

3 juni 2010 08:24

Hej Valle, vilka sköna dagar du haft i maj. Colliekramisar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Myrra

Myrra

5 juni 2010 22:26

Vad bra med en kul och tjusig granne! Bra att ha när man är leksugen och vill ha sällskap!
Här finns inte en endast hund förrän man kommer till granngrannbyn - där bor Tindra.

http://hundenmyrra.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Valle Vagabond - 18 juli 2010 20:45

Ooops. Glömmer av mina obligations ... Har visst inte rapporterat något på bloggen sedan midsommar ... Sorry kompisar!   Här i Valleland är det mycket utomhustillvaro i juli. Jag sitter inte inne med tassarna på tangentbordet särskilt ofta, men l...

Av Valle Vagabond - 29 juni 2010 22:24

Nu var det längesedan jag var härinne på min egen blogg och nosade. Har haft fullt upp med annat. Gäster nämligen! M:s barnbarn från Småland.        De gillar hundar. Och de gillar mig! Jag har fått klappar och midsommarkrans runt halsen och ...

Av Valle Vagabond - 17 juni 2010 22:24

Det händer mycket nu i Valleland. Hit kommer en snickare var och varannan dag och bygger altan och lite annat i trädgården. Jag ligger på min bro och bevakar att det går rätt till och att han jobbar bra! Snyggt ska det ju bli. Och det blir det ocks...

Av Valle Vagabond - 10 juni 2010 16:45


Jag har en favoritplats numera. På bron. Här älskar jag att vara. Här kan jag sova, vila och spana in alla som går förbi Vallehuset. Min M. brukar ha dörren öppen så att hon hör mig inifrån. Som idag, när hon ligger sjuk. Då hör hon hur det ra...

Av Valle Vagabond - 8 juni 2010 16:30

Vanligtvis går vi LÅNGA promenader, M. och jag. Antingen i skogen eller på byavägarna. Nu är det bra om  hon har med sig vattenflaska med skål till mig också, för det är rätt så varmt ...        Och man kan bli törstig efter att ha passerat kor...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Valle Vagabond med Blogkeen
Följ Valle Vagabond med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se