Direktlänk till inlägg 3 juni 2010

Hur jag trollar så att en vit hund blir grå

Av Valle Vagabond - 3 juni 2010 20:37

Häromdagen kom min gamle polare J. förbi. Det var bara det att jag knappt kände igen honom!

      

Ser ni? (Klicka på bilderna så syns de lite tydligare.)

Han hade tydligen tappat bort halva skalet. Liksom inget att bita tag i längre. Vad har hans matte gjort med krullpälsen???

Slätkropp där!" Tja, jag gillar ju honom ändå, fastän han är kal. Vi hade kramkalas i min trädgård, så glada var vi att återse varandra.

Men vänta ska ni få höra ....


Idag är det torsdag, så M. och jag tog med honom ut i skogen. Jag visste precis hur jag skulle göra för att få honom lite mer som vanligt ....

       

Sådärja!

Nu är han skitig om magen och benen igen. Just som han brukar.

Inget svårt alls att få J. att spaa i skogen.

Ordningen återställd.

  

 
ANNONS
 
Rudi

Rudi

3 juni 2010 21:40

Det är härligt att ha kramkalas med polarna i gröngräset! Ha ser fin ut din kompis. Ja, du också förstås!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Cruellas sida

Cruellas sida

3 juni 2010 23:24

Härligt med nya kompisar och gamla som ser ut som nya. Du ser ut att ha haft riktigt mysiga dagar.

http://crllaue.blogspot.com

 
Lena,Moa,Maiko,Kelu

Lena,Moa,Maiko,Kelu

4 juni 2010 10:40

Klart fuskigt att raka av sig, klippa eller fälla av sig pälsen! Man får inget tag alls att släpa omkring kompisen i. Vårt tips: Sikta på hälsenan i stället - funkar alltid när vi leker!

http://nysvansat.blogspot.com

 
Edith

Edith

5 juni 2010 16:17

Vilken tur att du kan trolla Valle, så att du känner igen din kompis J. Ha' det så bra! Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

5 juni 2010 20:20

Ja du skulle verkligen kunna ställa upp på cirkus med dina konster. Han var ju vit men vart väldigt grå. Vart han badad efter detta? Ha en fortsatt bra lördag, nospussar från grabbarna

http://mrbamse.bloggagratis.se

 
Myrra

Myrra

5 juni 2010 22:27

Vad konstigt! Är det för värmens skull eller har det tovat sig? Förra sommarn skalade dagmatte av Tindra sådär. Skönt tyckte hon!

http://hundenmyrra.blogspot.com

 
Snygg-Göte von Fornborgen

Snygg-Göte von Fornborgen

6 juni 2010 09:37

Valle du e en sån jädrans fin vän. Tänk att du hjälpte din kompis att bli som vanligt igen. Men krullorna kunde du inte fixa tillbaka. Du får väl försöka trolla.
Killkram från Snygg-Göte!!!

http://colliepojken.blogg.se

 
Tuna

Tuna

6 juni 2010 11:38

Hundar ska ju inte vara vita, dom ska ju vara grå ju!

http://tuna.bloggplatsen.se

 
Valle Vagabond

Valle Vagabond

8 juni 2010 10:37

Bra tips jag får av mina kommpisar på Nysvansat. Som att det går att bita tag i hälsenor ...;-)
Och Myrra: Det är för att det är varmt som J:s matte rakade av hans päls. Göte: Krullerna kommer snart tillbaka, jag behöver inte ens trolla. Nospussar till er alla!

http://vallevagabond.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snoken

8 juni 2010 15:51

vilken kulig kompis du har, tur att du fick igång honom som vanligt igen!!
slafspuss på försommarnosen

 
Wille

Wille

8 juni 2010 23:55

Näe inte är han sig lik inte. Ser jättekonstig ut. Tur att du åtminstone kunde förbättra färgen på honom ändå. Nåväl kan ju förstå att det blir varmt, det blir det ju i min päls också fast jag inte har särskilt mycket av den varan, i alla fall inte längd. De senaste dagarna har jag försökt gömma mig i skuggan för att svalka av mig lite. Men det är inte lätt när man har mycket svart päls. Däremot vinter, ja tänk en härlig snörullning i värmen, vad skönt det skulle vara.

http://willebus.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Valle Vagabond - 18 juli 2010 20:45

Ooops. Glömmer av mina obligations ... Har visst inte rapporterat något på bloggen sedan midsommar ... Sorry kompisar!   Här i Valleland är det mycket utomhustillvaro i juli. Jag sitter inte inne med tassarna på tangentbordet särskilt ofta, men l...

Av Valle Vagabond - 29 juni 2010 22:24

Nu var det längesedan jag var härinne på min egen blogg och nosade. Har haft fullt upp med annat. Gäster nämligen! M:s barnbarn från Småland.        De gillar hundar. Och de gillar mig! Jag har fått klappar och midsommarkrans runt halsen och ...

Av Valle Vagabond - 17 juni 2010 22:24

Det händer mycket nu i Valleland. Hit kommer en snickare var och varannan dag och bygger altan och lite annat i trädgården. Jag ligger på min bro och bevakar att det går rätt till och att han jobbar bra! Snyggt ska det ju bli. Och det blir det ocks...

Av Valle Vagabond - 10 juni 2010 16:45


Jag har en favoritplats numera. På bron. Här älskar jag att vara. Här kan jag sova, vila och spana in alla som går förbi Vallehuset. Min M. brukar ha dörren öppen så att hon hör mig inifrån. Som idag, när hon ligger sjuk. Då hör hon hur det ra...

Av Valle Vagabond - 8 juni 2010 16:30

Vanligtvis går vi LÅNGA promenader, M. och jag. Antingen i skogen eller på byavägarna. Nu är det bra om  hon har med sig vattenflaska med skål till mig också, för det är rätt så varmt ...        Och man kan bli törstig efter att ha passerat kor...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Valle Vagabond med Blogkeen
Följ Valle Vagabond med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se