Direktlänk till inlägg 10 juni 2010

På bron

Av Valle Vagabond - 10 juni 2010 16:45

Jag har en favoritplats numera.

På bron.

Här älskar jag att vara. Här kan jag sova, vila och spana in alla som går förbi Vallehuset. Min M. brukar ha dörren öppen så att hon hör mig inifrån. Som idag, när hon ligger sjuk. Då hör hon hur det rasslar lite i gruset och ett litet svagt gnyende från mig när hundkompisarna och deras mattar och hussar går förbi. Jag skäller nästan aldrig nämligen. Blir bara överförtjust och ivrig ....

M. har varit nere och gosat lite med mig då och då. Och klippt mina klor och borstat mina tänder. Skönt att veta att hon inte glömmer bort mig, fast hon är febrig.

Och väldigt bra att H. kom hem mitt på dagen och tog med sig mig och J. till skogen, medan M. bara sov. Nu måste hon faktiskt kliva upp och gå ut med mig igen, för det dröjer innan H. kommer hem. Ja, nu ska vi ta en liten tur, min sjuka M. och jag. Ha det gott kompisar!

 
ANNONS
 
Rudi

Rudi

10 juni 2010 21:03

Åh, har du också en sjuk matte? Det har jag också. Det är bara skrutt med henne hon kroknar på en gång när man gör nåt kul. Vi får väl önska dem krya på sig båda två?

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

Anette lite österut

10 juni 2010 21:10

Stackars din matte!
Hoppas hon ändå orkar njuta lite av vackert väder och lugn och det man behöver här i livet.
Ibland är det ganska lite man behöver fast det kan kännas att allt är för mycket.
Och så här kan det gå om man försöker vara filosofisk för övrigt...

Kram från Alice och Oskar - eller snarare deras matte då!

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

11 juni 2010 01:11

Hej Valle
Du ser ut att ha en kanon plats där på trappen. Får hoppas din matte blir frisk snart då så du kan träffa dina kompisar igen.

http://heratorpetsvinja.webs.com

 
Edith

Edith

11 juni 2010 16:00

Vad skönt du ser ut att ha det på trappen Valle! Hoppas matte snart kryar på sig. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Myrra

Myrra

12 juni 2010 20:47

Jag älskar också bron! Här hemma sitter jag och kollar på vad som händer ute på vägen eller i skogen eller på fladdermössen. I Ångermanland har jag en större bro - mer som en veranda. Där ligger jag och sover mest.

http://hundenmyrra.blogspot.com

 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

13 juni 2010 09:12

Såg vädligt skönt ut att ligga på bron, i skuggan. Hoppas Matte har kurerat sig lite, så att hon orkar med dig. Ha en bra söndag

http://mrbamse.bloggagratis.se

 
Becca & Olga

Becca & Olga

14 juni 2010 18:08

Familjens hund älskar också att ligga utbunden på verandan och spana :D

http://www.sweetolga.blogg.se

 
Lena, Moa,Maiko,Kelu

Lena, Moa,Maiko,Kelu

15 juni 2010 18:08

Visst är det tråkigt när mattarna är sjuka. Vår matte blev ju sjuk förra veckan, men hon är inte bra ännu. Allmänt tråkig kan man säga att hon är och ojar sig väldeliga efter våra promenader.
Här börjar äntligen någon sorts värme komma tillbaka! Vi mötte en husse med täckjacka, mössa och vantar - vi förstår honom.

http://nysvansat.blogspot.com

 
Ingen bild

malte o snoken

15 juni 2010 19:51

Låter som du har det skönt där! Stackars din matte som är sjuk! hoppas det går snabbt över! Inge kul o ligga till sängs med feber på sommaren hur regnig den än må vara!!

 
Valle Vagabond

Valle Vagabond

16 juni 2010 23:14

Tack för alla hälsningar från mig och min M. Ni är allt snällingar alla!!!! (M. är bra nu från febern.)

http://vallevagabond.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Valle Vagabond - 18 juli 2010 20:45

Ooops. Glömmer av mina obligations ... Har visst inte rapporterat något på bloggen sedan midsommar ... Sorry kompisar!   Här i Valleland är det mycket utomhustillvaro i juli. Jag sitter inte inne med tassarna på tangentbordet särskilt ofta, men l...

Av Valle Vagabond - 29 juni 2010 22:24

Nu var det längesedan jag var härinne på min egen blogg och nosade. Har haft fullt upp med annat. Gäster nämligen! M:s barnbarn från Småland.        De gillar hundar. Och de gillar mig! Jag har fått klappar och midsommarkrans runt halsen och ...

Av Valle Vagabond - 17 juni 2010 22:24

Det händer mycket nu i Valleland. Hit kommer en snickare var och varannan dag och bygger altan och lite annat i trädgården. Jag ligger på min bro och bevakar att det går rätt till och att han jobbar bra! Snyggt ska det ju bli. Och det blir det ocks...

Av Valle Vagabond - 8 juni 2010 16:30

Vanligtvis går vi LÅNGA promenader, M. och jag. Antingen i skogen eller på byavägarna. Nu är det bra om  hon har med sig vattenflaska med skål till mig också, för det är rätt så varmt ...        Och man kan bli törstig efter att ha passerat kor...

Av Valle Vagabond - 5 juni 2010 18:15

Min M. och min H. har beställt nya glasögon, så idag var det dags att ta med dem till stan för att hämta brillorna.    Jag satt bak i buren. Och passade bilen medan de gick in i affären. Sedan åkte vi till en park där det fanns massor av goda hundd...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Valle Vagabond med Blogkeen
Följ Valle Vagabond med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se