Direktlänk till inlägg 17 juni 2010

Sommar i Valleland

Av Valle Vagabond - 17 juni 2010 22:24

Det händer mycket nu i Valleland.

Hit kommer en snickare var och varannan dag och bygger altan och lite annat i trädgården. Jag ligger på min bro och bevakar att det går rätt till och att han jobbar bra! Snyggt ska det ju bli. Och det blir det också. Jag har själv provlegat på altanen och den är väldigt liggvänlig. Det är en bra snickare vi har!

Och så har vi haft besök av några människovalpar och deras mamma. (Klicka på bilderna så blir de större!)

    

Och idag har jag träffat tre hundkompisar vid olika tillfällen. Många relationer att hålla levande! Jag har fullt upp!

M. har pysslat med mig på eftermiddagen. Hon tyckte att jag behövde duschas efter att jag rullat mig i en synnerligen god doft, som jag hittat i skogen ... Och sedan borstade hon bort en massa päls på mig också. Det är ju bra, för det blir väldigt varmt med tjockpälsen mitt i sommarn.

Ikväll fick jag mera fästingmedel i nacken också, så nu ska jag väl slippa inneboende småkryp ett tag. Ja, det var allt i dagens rapport. Återkommer när jag hinner!

 
ANNONS
 
Rudi

Rudi

19 juni 2010 22:07

Vad bra att de snickrar en altan till dig. En liggvänlig sån. Och så trevligt med barn- och hundkompisar att busa med! Ha de skönt i Valleland!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Myrra

Myrra

20 juni 2010 11:49

Vilka somriga fina bilder! Jag får också såna där droppar i nacken men jag får även fästingar tyvärr. Det finns så himla mycket såna här - och kring dagiset också. Ingenting verkar hjälpa fullt ut. De där fästingarna borde förbjudas!

http://hundenmyrra.blogspot.com

 
Edith

Edith

20 juni 2010 12:30

Är det inte typiskt att när man precis hittat något mumsigt att rulla sig i, så ska man in i duschen. Konstigt. Jag har också börjat fälla lite. Här nere i Provence är det ganska varmt och jag har en jättevarm päls, så jag måste göra mig av med lite av pälsen. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Lena, Moa,Maiko,Kelu

Lena, Moa,Maiko,Kelu

20 juni 2010 18:43

Självklart ska man som hund ha en bra utsiktsplats: solig altan där man kan hålla koll på vad som händer. Vår snickare, som heter husse, fixade altan åt oss förra sommaren.
Moa,Maiko,Kelu

http://nysvansat.blogspot.com

 
Becca & Olga

Becca & Olga

21 juni 2010 13:30

Det är ju så härligt att mysa i hamocken på sommaren!

http://www.sweetolga.blogg.se

 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

21 juni 2010 19:39

Vilket härligt väder du ser ut att ha. Fullt upp det är det hos oss också. Matte har ju fått semester och då skall allt göras som inte blivit gjort. Och före torsdag för då bär det av till stugan. Nu skall vi bo där ute. Bara hem till huset för att vattna blommorna och kolla posten. Ha en bra kväll

http://mrbamse.bloggagratis.se

 
Tuna

Tuna

21 juni 2010 22:32

Vad fint du ser ut att ha det med dina människovalpar. Min egen växer till sig i en mage som blir större och större.

http://tuna.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

malte o snoken

25 juni 2010 13:05

å va somrigt det såg ut! härliga bilder!!
ha en toppen midsommar!!
slafspussar

 
Hunden Liza

Hunden Liza

27 juni 2010 00:17

Du ser ut att ha haft det riktigt härligt faktiskt. Hjälper sånt där festingmedel som man droppar i nacken bra på dig? Själv så har jag ett halsband emot sånna där otäcka kryp.

http://hundenliza.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Valle Vagabond - 18 juli 2010 20:45

Ooops. Glömmer av mina obligations ... Har visst inte rapporterat något på bloggen sedan midsommar ... Sorry kompisar!   Här i Valleland är det mycket utomhustillvaro i juli. Jag sitter inte inne med tassarna på tangentbordet särskilt ofta, men l...

Av Valle Vagabond - 29 juni 2010 22:24

Nu var det längesedan jag var härinne på min egen blogg och nosade. Har haft fullt upp med annat. Gäster nämligen! M:s barnbarn från Småland.        De gillar hundar. Och de gillar mig! Jag har fått klappar och midsommarkrans runt halsen och ...

Av Valle Vagabond - 10 juni 2010 16:45


Jag har en favoritplats numera. På bron. Här älskar jag att vara. Här kan jag sova, vila och spana in alla som går förbi Vallehuset. Min M. brukar ha dörren öppen så att hon hör mig inifrån. Som idag, när hon ligger sjuk. Då hör hon hur det ra...

Av Valle Vagabond - 8 juni 2010 16:30

Vanligtvis går vi LÅNGA promenader, M. och jag. Antingen i skogen eller på byavägarna. Nu är det bra om  hon har med sig vattenflaska med skål till mig också, för det är rätt så varmt ...        Och man kan bli törstig efter att ha passerat kor...

Av Valle Vagabond - 5 juni 2010 18:15

Min M. och min H. har beställt nya glasögon, så idag var det dags att ta med dem till stan för att hämta brillorna.    Jag satt bak i buren. Och passade bilen medan de gick in i affären. Sedan åkte vi till en park där det fanns massor av goda hundd...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Valle Vagabond med Blogkeen
Följ Valle Vagabond med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se