Direktlänk till inlägg 29 juni 2010

Det har varit midsommar

Av Valle Vagabond - 29 juni 2010 22:24

Nu var det längesedan jag var härinne på min egen blogg och nosade. Har haft fullt upp med annat. Gäster nämligen!

M:s barnbarn från Småland.

      

De gillar hundar. Och de gillar mig! Jag har fått klappar och midsommarkrans runt halsen och tuggummi i pälsen och allt möjligt!

      

Som ni ser (ifall ni klickar på bilderna) har jag badat lite också. Och hittat smultron. Jag har nämligen hängt med på en del utflykter som M. och H. gjorde tillsammans med människovalparna och deras föräldrar. Fullt upp, som sagt. Fast de har åkt hem igen nu.


Så jag ligger mest på bron och flämtar och vaktar Vallehuset. När det går någon sommargäst förbi, som jag inte känner, skäller jag så att M. och H. ska veta att jag gör mitt jobb. Annars är det mest som vanligt igen.

Fast ovanligt varmt!


Imorgon ska det visst regna ....


Ha det skönt i sommaren!

 
ANNONS
 
Rudi

Rudi

29 juni 2010 23:07

Men så fin du är med krans i håret och så söta småflickor som svärmar runt dig! Jag förstår att du behöver vila upp dig efter alla besök. Ha det bra i värmen!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Wille

Wille

29 juni 2010 23:25

Mne vad söta ni är. Det där smultronstrået, det gillar jag. Matte gjorde ett sådant till mig för ett par veckor sedan och så ett mindre till Hector. Vi glufsade i oss dem på nolltid, inklusive strået de var trädda på.

http://willebus.bloggagratis.se

 
Edith

Edith

1 juli 2010 14:47

Tuggummi i pälsen ... det var nåt nytt. Visst är det roligt med människovalparna. Dom skojar med en på ett alldeles särskilt kuligt sätt. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.

 
Myrra

Myrra

1 juli 2010 20:06

Urtjusigt med kransen på huvudet, Valle! Själv valde jag att ha min runt halsen, vilket också är snyggt tycker jag. Ja, det är mycket som händer nu när det är sommar och det får kanske bli lite glesare med dagboksanteckningarna ibland. Kul att läsa vad du har haft för dig i alla fall!:)

http://hundenmyrra.blogspot.com

 
Lena, Moa,Maiko,Kelu

Lena, Moa,Maiko,Kelu

3 juli 2010 17:36

Smultron är intressanta saker som man till nöds kan mumsa i sig när det inte finns något läckrare i naturen! För övrigt tycker vi att det är bra att du tar dina väktaruppgifter på allvar, även om det är "flåsvarmt"!

http://nysvansat.blogspot.com

 
Ingen bild

malte o snoken

5 juli 2010 22:28

Å du var toppenstilig med krans! klär dig! borde du alltid ha!! snyggputte!!
slafspuss

 
Tuna

Tuna

6 juli 2010 16:06

Fina kompisbarn du har Valle! Hoppas du har det bra i värmen. Nospussar från mig.

http://tuna.bloggplatsen.se

 
Lena, Moa,Maiko,Kelu

Lena, Moa,Maiko,Kelu

11 juli 2010 10:53

Hej Valle! Matte håller med dig att vid den här tiden på året är det inte så viktigt att tassa runt i datorns alla hörn. Bättre att ta vara på sommaren och tassa runt i naturen!

http://nysvansat.blogspot.com

 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

13 juli 2010 06:51

Det är som hos oss, vi har också haft fullt upp. Fast någon krans fick vi då inte. Hoppas du har det bra i sommarvärmen.

http://mrbamse.bloggagratis.seq

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Valle Vagabond - 18 juli 2010 20:45

Ooops. Glömmer av mina obligations ... Har visst inte rapporterat något på bloggen sedan midsommar ... Sorry kompisar!   Här i Valleland är det mycket utomhustillvaro i juli. Jag sitter inte inne med tassarna på tangentbordet särskilt ofta, men l...

Av Valle Vagabond - 17 juni 2010 22:24

Det händer mycket nu i Valleland. Hit kommer en snickare var och varannan dag och bygger altan och lite annat i trädgården. Jag ligger på min bro och bevakar att det går rätt till och att han jobbar bra! Snyggt ska det ju bli. Och det blir det ocks...

Av Valle Vagabond - 10 juni 2010 16:45


Jag har en favoritplats numera. På bron. Här älskar jag att vara. Här kan jag sova, vila och spana in alla som går förbi Vallehuset. Min M. brukar ha dörren öppen så att hon hör mig inifrån. Som idag, när hon ligger sjuk. Då hör hon hur det ra...

Av Valle Vagabond - 8 juni 2010 16:30

Vanligtvis går vi LÅNGA promenader, M. och jag. Antingen i skogen eller på byavägarna. Nu är det bra om  hon har med sig vattenflaska med skål till mig också, för det är rätt så varmt ...        Och man kan bli törstig efter att ha passerat kor...

Av Valle Vagabond - 5 juni 2010 18:15

Min M. och min H. har beställt nya glasögon, så idag var det dags att ta med dem till stan för att hämta brillorna.    Jag satt bak i buren. Och passade bilen medan de gick in i affären. Sedan åkte vi till en park där det fanns massor av goda hundd...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Valle Vagabond med Blogkeen
Följ Valle Vagabond med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se