Senaste inläggen

Av Valle Vagabond - 19 maj 2010 22:02

Jag ligger i tvättstugan hos M:s son. M och H är ju barnvakt här och då får jag inte vara inne i huset, eftersom mina hundhår fastnar i möblerna och det finns de som är allergiska. Så då ligger jag på tvättstugegolvet och har det lugnt och skönt. Men så klart har jag varit ute i skogen några gånger också. De har fin skog här med!

Kanske kan jag få min M att blogga lite mer och visa fler bilder också, men ikväll orkar hon inte. Nospussar till alla!

ANNONS
Av Valle Vagabond - 13 maj 2010 20:40

Visst har jag varit i skogen och nere vid ån och lite varstans runt i byn med dem också, men mest av allt i trädgården.

      

Det blommar om man tittar nere på backen.

   Jag ligger mest och vilar jag och ser på när M. och H. rensar och klipper rosor och sånt. Fast jag försökte mig på att hjälpa till med grävjobbet mitt i gräsmattan också. (Det verkar inte alls som om de uppskattade det.)

ANNONS
Av Valle Vagabond - 12 maj 2010 20:30

Min M. och H. höll på att glömma ....

Jag hade bara en vanlig bra dag.

                    

Men som tur var fanns det andra som mindes.

Att jag blev 2 år!!!

  

Hurra för mig!

      

(Jag fick till sist ett grisöra att mumsa på och det tackar jag för.)


Av Valle Vagabond - 9 maj 2010 16:29

Min M. har dåligt med tid för bloggen nu. Hur jag än försöker, dras hon till annat. Men som tur är har hon i alla fall tid för mig! Vi är ute som vanligt och leker som vanligt och gosar som vanligt. Det är bara bloggandet som hon glömmer ....

Här är i alla fall några bilder från en skogspromenad för några dagar sedan:

      

Ni ser ju att det är min kompis J. och jag som varit ute. (Snart ska J:s matte och husse åka utomlands och då blir det paus med J:s och mina gemensamma turer i skogen på torsdagarna.) Jag får nöja mig med att ta med min M. och min H. ut.

Här är några vitsippor och så J. igen:

    

Ha det gott i majskogen!

Av Valle Vagabond - 1 maj 2010 15:00

TAck alla kompisar för alla kommentarer och hälsningar!!! Själv har jag varit dålig på att tassa runt till er och hälsa på. (Min M. håller mig kort i kopplet! ;-)


Min M. blir glad när våren kommer och då blir jag också glad!

  

Här står jag på en sten i skogen och tittar in i M:s mobilkamera. Vi var ute tillsammans och njöt i skogsvärmen, där det inte blåste något. M. hittade årets första gullviva, men den var så liten att hon inte plockade den. Titta:

Det hördes ett dunkande ljud just när vi skulle gå ut från skogen och då fick M. för sig att jag skulle söka en köttbullsbit som hon tappat vid sin sko. OK! Jag ställer alltid upp. Att jag sedan blev kopplad var ju väntat. Det fick sin förklaring också ... 

På träningsplanen var det fullt med ungdomar som spelade boll och massor av föräldrar och syskon som tittade på. Till och med en golden retriever låg vid sin husses fötter. Jag fick inte hälsa på någon. Och inte hämta någon boll heller. Men M. tyckte att jag skulle sätta mig ner och titta på spelet en stund. Så då gjorde jag det.

När vi gick därifrån efter en stund fick jag beröm av min M. för att jag gick bra. Kul! Och hemma i Valleland var det städdag och massor av folk och hundar ute. Då måste jag också vara kopplad. Min M. band fast mig vid en kärra och där satt jag snällt när flera grannar kom och hälsade på mig. (Bäst så, tyckte min M. så att hennes arm inte skulle bli så öm när hon höll mig i kopplet.) Hur bra som helst! Jag gillar när alla vill hälsa på mig.

Av Valle Vagabond - 29 april 2010 21:58

Skogen har torkat upp och jag bara älskar att springa omkring där. Världens finaste Valle är jag ju i skogen. Min M. säger att det är stor skillnad på mig i år, mot förra året, för nu kan jag njuta av att ligga i trädgården också, medan hon stökar runt i planteringarna. Så ALLT är bra med mig. Det känns skönt ... ;-)

Imorgon är min M. ledig. Undrar vad vi ska hitta på då ...

Av Valle Vagabond - 28 april 2010 22:30

Oj! Jag fick besök igår kväll av en kompis som jag inte sett sen i somras!

Jag blev så uppspelt att jag drog omkull M. när han kom. Men sedan hälsade vi hundkillar på varandra och jag intog en lugnare attityd igen. Så gick vi in med mattarna och lekte  snällt med varandra.

      

Jag tog mig förstås vissa friheter, som jag inte brukar, och hoppade upp i soffan, och så la jag mig ner, så att vi skulle vara på samma nivå. Jisses vad han ville killa mig, den lille pysen R. .... Mattarna sa att jag såg ut som Baloo och han som Mowgli. Vad de nu menade med det ...

Av Valle Vagabond - 27 april 2010 16:30

Det händer så mycket att min M. och jag inte hinner med oss här på bloggen!

I helgen till exempel, reste vi norrut.

     

Här ser ni H. och mig vid en rastplats där det fanns badplatser, både för människor och hundar. H. badade inte. Jag badade bara tassarna.

När vi kom fram, var vi hos M:s föräldrar. Där har jag minsann hälsat på förut, så jag kände igen mig! Och trivdes i lugnet. Inne och ute.

   

Det var en toppenhelg faktiskt!


Sedan kom vi hem till Valleland igen - där snön smält och skogen torkat upp igen.

      

Jag har som vanligt busat med min hundkompis J. och M. har glatts åt vitsippor på backen.

      

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Valle Vagabond med Blogkeen
Följ Valle Vagabond med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se